Šport

FOTO: Agim Ibraimi prvič po aferi v Ljudskem vrtu, tako ga je presenetil direktor

Uredništvo , 13.03.18 ob 16:46

Makedonski nogometaš Agim Ibrami se je po skoraj dveh letih po aferi in prepiru s športnim direktorjem vrnil v Ljudski vrt.

Makedonski nogometaš Agim Ibrami se je po skoraj dveh letih po aferi in prepiru s športnim direktorjem NK Maribora Zlatkom Zahovičem vrnil v Ljudski vrt. Makedonec s slovenskim potnim listom, ki je dolga leta navduševal v dresu Maribora, nato pa zaradi spora s športnim direktorjem zapustil soigralce, je tako prvič  zaigral v Ljudskem vrtu. Tokrat ni imel oblečenega vijoličastega dresa, ampak igra za Domžale.

Spomnimo …

V začetku april 2016 je po klofuti enega izmed navijačev Derviševiću na treningu je v večernih urah sledila vroča izmenjava SMS sporočil med Ibraimijem in Zahovičem. Dan kasneje igralca ni bilo v moštvu, Agim pa je športnemu časopisu EkipaSN razkril vsebino sporočil, ki mu jih je pošiljal športni direktor, ki je kasneje dogodek obžaloval in povedal, da se počuti grozno.

Mnogo navijačev Maribora je tako z zanimanjem čakalo kaj se bo danes pred tekmo zgodilo, v kakšnih odnosih so omenjeni akterji sedaj. Ob aplavzu vseh prisotnih na tekmi vključno z ekipo NK Maribora je direktor kluba Bojan Ban pred prvim sodnikovim žvižgom presenetil Ibraimija s cvetjem in veliko spominsko fotografijo, na kateri je Ibraimi v dresu NK Maribora igral proti Chelsea FC in zadel izjemen zadetek, ki si ga lahko pogledate v spodnji povezavi.

 Očitno so tako vse zamere pozabljene, NK Maribor pa je še enkrat več pokazal, da je velik klub.