Gregorjev obisk pa ne bo edino, kar bo jutri na sporedu v pobreškem lokalu. Naj izdamo le, da bo poskrbljeno tudi za moško populacijo.

Ja, drage ljubiteljice in ljubitelji šova Sanjski moški, samo še en dan nas loči do ponovnega obiska sanjskega Gregorja v našem Mariboru. In kot lahko z gotovostjo trdimo, da Gregor jutri res prihaja v štajersko prestolnico, še vedno velja tudi, da prihaja samski, zato drage dame in dekleta, kar pogumno, morda ga lahko omreži prav katera izmed vas.

Prihajajo tudi tekmovalke šova

Sanjski obisk pa ne bo edino, kar se bo v soboto dogajalo v Mariboru. Pestro bo, seveda nikjer drugje, kot v pobreškem lokalu Caffe Club 911. Ja, prav tistem lokalu, kjer smo Gregorja prvi opazili in kjer se je zgodil sedaj že zloglasen in predvsem zelo glasen prepir med nekdanjima tekmovalkama šova Polono in Lauro. Lastnik lokala Dejan Ramšak obljublja, da bo jutri za vse obiskovalce nepozabno, izdamo pa lahko samo še tole, da ne bodo manjkale niti rdeče vrtnice.

Se vidimo jutri od 16.00 ure naprej v Caffe Club 911 na Pobrežju. 

Pripravljamo pester glasbeni program, prihaja tudi ptujski raper Tomi Gomilšek, ki je na temo šova posnel nekakšno parodijo, sicer pa za Gregorja pripravljamo veliko presenečenj,” nam je izdal Ramšak. Bojda pa bo v živo še bolj vroče, a ne le zaradi visokih temperatur. Te bodo še dodatno dvigale nekdanje tekmovalke šova.

Kot nam je še namignil Ramšak, prihajajo kar štiri brhka dekleta, zato bo poskrbljeno tudi za moško populacijo. Nas še zanima, ali bo jutri med dekleti tako napeto, kot je bilo pred televizijskimi ekrani, ko so tekmovale za Gregorjevo srce. 

Tudi to pa še ni vse, kar pripravljajo jutri na Pobrežju. Gregorjevemu prihodu bo temu primerno mogoče tudi nazdraviti s posebnim koktejlom, ki ima karseda pomenljivo ime. Ljubezenski napoj namreč. Kdo ve, morda bo prav ta jutri pomagal zanetiti kakšno iskrico. Skratka, dogajalo bo, zato ne pozabite na rezervacijo, saj se mize hitro polnijo. Se vidimo jutri od 16.00 ure naprej v Caffe Club 911 na Pobrežju.