Znano je že, da Zali in Gašperju, ki sta nas letos predstavljala na Evroviziji, več kot brezhiben videz, pomeni glasba. Za svoj nastop nista izbrala pompoznih oblačil, minimalistična je bila tudi scena nastopa.

Za Evrovizijo se večinoma porabljajo bajne vsote denarja; glasbeniki si želijo imeti vrhunsko izdelane podobe – tako v smislu kostumov, kot tudi scenografskih elementov. Zala Kralj in Gašper Šantl sta sicer že dokazala, da dajeta prednost glasbi in ne zunanji podobi, tudi za nastop na Eurosongu nista komplicirala.

Ostala zvesta skromnemu videzu

Kot poročajo Slovenske novice, mladi par pravi, da se pred odhodom v Tel Aviv nista obremenjevala s stvarmi, na katere nista imela vpliva. Pomembnejši jima je bil suveren nastop in dobra glasbena predstavitev.

V Izrael sta se odpravila v enaki podobi, kot sta se predstavila na Emi. Doslej je bilo v navadi, da se je za garderobo nastopajočih odštelo kar nekaj tisočakov, vendar sta se Zala in Gašper odločila drugače – v dizajnerskih oblačilih se pač nista videla. Naši domači oblikovalci naj bi, kot so zapisali v Slovenskih novicah, preveč komplicirali in niso znali ujeti njunega preprostega bistva, zato smo bili priče najcenejšemu slovenskemu nastopu na Evroviziji doslej. Par je oblačila za svoj nastop naročil kar preko spleta pri nizkocenovni trgovini, v beli barvi.