17°C

FOTO: Poletni hiti Sigale ogreli množico na StellarBeat Festivalu

24.06.2018 ob 15:05 24.06.2018 ob 19:28
StellarBeat Music Festival je ob akumulacijskem jezeru v Rogozi poskrbel za vroč dan, ki se je prevesil v noč polno zabave.

StellarBeat Music Festival je ob akumulacijskem jezeru v Rogozi poskrbel za vroč dan, ki je minil v pristnih poletnih ritmih vrhunskega britanskega DJ-ja Sigala, dvojice, Vanillaz,  drum & bass DJ-a Filipa Motovunskega in drugih. Obiskovalci so čez dan uživali na festivalski plaži, kar je pričaralo pravo počitniško atmosfero.

V zgodnjih jutranjih urah se je uspešno zaključil še drugi festivalski dan največjega elektronskega festivala StellarBeat. Premierno je poletno vzdušje pričaral vrhunski britanski DJ Sigala, ki že 2 leti velja za mojstra poletnih hitov. Sigala je množico spravil na noge s svojim hitom ‘Lullaby’, ki se zadnje čase vrti na vseh slovenskih radijskih postajah. Sigala je ob svojem prvem nastopu v Sloveniji tudi premierno zavrtel pesmi, ki so se znašle na novem, še neizdanem, albumu.

Še hitrejši tempo

Družbo so mu na odru delali duo Vanillaz, ki sta s svojimi inovativnimi ritmi poskrbela, da so obiskovalci kljub pozni uri poplesavali vse do zore. Za vrhunske glasbene mikse je poskrbel eden najobetavejših talentov EDM scene, hrvat Kosta Radman, pa energični Mariborčan Ian Sound, vedno odličen Loudbeatz, predstavil pa se je tudi zmagovalec DJ natečaja, M Trisstino ter mlad didžej Defune.

Nov Undetected oder si je po prvi noči techna nadel še hitrejši tempo ter zadovoljiv množico drum’n’bass ljubiteljev. Za vrhunec večera je poskrbel Hrvat, ki prihaja iz idiličnega majhnega mesta, a njegova glasba seže dalje čez meje, Filip Motovunski. Na odru so mu družbo delali člana lokalne skupine Bass Fighters ter Useless D.I., ki je postregel z odličnimi drum’n’bass ritmi.

Obiskovalci uživali tudi na festivalski plaži

Toplo ozračje in dobri ritmi so na nočno dogajanje privabili več tisoč ljudi, nekateri so se poprej že greli na festivalski plaži, ki je nudila brezplačne tečaje surfanja, izposoja čolnov in supov, razne igre z bogatimi nagradami naših partnerjev Telemach, Heineken, Radio Center, Telemach, Cockta, Pringles, PartyBox, Majice.si, Frangež Penine, Balkan Campers. Manjkali niso niti napihljivi flamingoti, s katerim so srečni izžrebanci uživali na jezeru Rogoza. Obiskovalci pa so lahko med festivalom izkoristili tudi popust na wejkanje v Wake Parku Dooplek. Ob vsem tem je za okrepčitev skrbel Jack & Joe Steak and Burger Club.

Drugi festivalski dan je tako končan, čaka pa še veliki finale, kjer se bo premierno v Sloveniji predstavil avstralski DJ fenomen Timmy Trumpet, ki bo s svojo trobento poskrbel za vrhunec festivala.

Zadnje vstopnice in brezplačen prevoz so na voljo

Zadnje vstopnice se še zmeraj lahko kupijo na vhodu na festival (enodnevna 15 €, VIP 50 €, kamping 5€). Brezplačen avtobusni prevoz pa vozi vsako večer na Rogozo in vsako jutro nazaj proti Mariboru. Za več informacij pa obiščite njihovo spletno stran.

Morda vas zanima tudi?

Top tedna

Zbirala denar za operacijo deklice, nato pa izginila

Šestletna Maša iz Pesnice pri Mariboru bi se morala prihodnji teden odpraviti na operacijo v ZDA, ...

FOTO in VIDEO: Andrej Šiško prepeljan v UKC Maribor

Šiško je osumljen kaznivega dejanja ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve v zvezi s kaz...

Eden največjih štajerskih delodajalcev povečuje prodajo in število zaposlenih

Družba za letos načrtuje dodatno rast prodaje v višini 63 milijonov evrov, njihovi najpomembnejš...

Najbolj brano

S prevozi želel v Ljubljano, na železniški pa so ga pričakali policisti

V Ljubljani ga je čakal sestanek, namesto tega je imel opraviti s policisti.

FOTO in VIDEO: Ribičijo je zajel požar, več gasilcev na delu

V poznih večernih urah so ognjeni zublji zajeli Ribičijo.

FOTO: To je ostalo od znanega mariborskega lokala

Po dosedanjih informacijah je škode za okoli pol milijona evrov.

Zadnje novice

Nemogoče razmere na pljučnem oddelku UKC Maribor, selitev je nujna

Ker v UKC Maribor ni prostora za gradnjo novih objektov, naj bi pljučni oddelek preselili v prostor...

FOTO: Trčenje tovornjaka in osebnega vozila, ena oseba poškodovana

V nesreči se je ena oseba poškodovala.

Eno najuspešnejših mariborskih podjetij zaposluje za nedoločen čas

Letna nagrada za uspešnost, stimulativno plačilo, možnost karierne in osebne rasti in delo za ned...