Dobrodelna avantura Mihe Deželaka je danes obiskala Maribor.

Ta teden je svojo novo avanturo začel Miha Deželak, na svoji tretji etapi dobrodelne akcije Deželak Junak, kjer zbira sredstva za počitnice otrok, ki še niso bili na morju. Deželaku junaku je v Mariboru družbo delala njegova sovoditeljica in prijateljica Anja Ramšak.

Danes zjutraj, je svojo vožnjo začel pri Železniški postaji v Mariboru. Po nekaj kilometrih vožnje po mestu, se je ustavil pri Vodnem stolpu, kjer ga je čakalo presenečenje. Iza ovinka se je prikazal Damjan Murko, kar v kopalnem plašču in mu zapel svojo pesem “Šok“. Damjan Murko je ob presenečenju povedal: “Dragi Deželak, ob tej zgodnji uri sem jaz samo vstal in prišel. Naravnost izpod tuša.”

Iz Maribora so krenil naprej proti Limbušu in nato nadaljevali proti Rušam in naprej proti Koroški. Miho na poti čaka še kar nekaj presenečenj in zanimivih gostov, obljubljajo na Radio 1. Dan bo zaključil v Velenju.

Pošlji SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919 že zdaj! Z vsakim poslanim SMS-om boš doniral 1 EUR ali 5 EUR; če pa bi želel donirati več, pošlji mail na: fundacija@radio1.si