Kdaj ste nazadnje igrali beerpong? Sedaj ga lahko odigrate na državnem prvenstvu, ki se bo zaključilo s fenomenalno zabavo in glasbenimi gosti. Hitro po karte in v dvorano Campus Sava na Ptuj!

Igra beerponga je za številne ultimativni spomin na srednješolska leta, ki jih lahko že kmalu podoživite na 2. državnem beerpong tekmovanju, ki ga bo nadgradila nora zabava z Miletom Kitićem ter duom In Vivo.

Nepozaben dogodek se bo odvil 23. septembra 2023 v Areni Campus Sava na Ptuju! Že preverjate svoj koledar?

Zagotovite si karte za nepozaben dogodek tukaj ali tukaj.

Za tako zabavo se ga splača, glasba Mileta Kitića je namreč sinonim za pravo »balkan« zabavo, ki jo pospremijo hiti Šampanjac, Plava ciganka, Zašto baš ti, Svi su tu, Zlato srebro dukati, Zapaliću sve, Milioni kamioni, Luda devojko, Šanker in drugih.

Ob tem bo Mile zapel tudi novejše uspešnice Kilo dole kilo gore, Stari kockar, Mađioničar, Što me nisi manje volela

Kitiću se na odru pridružuje duo In Vivo, ki je nastal leta 2007 je najbolj poznan po svoji veliki poletni uspešnici »Moje leto«. Od uspeha te pesmi sta Igor Maljukanović in Neven Živančević, člana skupine In Vivo, posnela še kar nekaj pesmi, njuna specialiteta pa je, da vsa besedila ter aranžmaje napišeta ter posnameta sama! Med njune najbolj priljubljene pesmi spadajo »Gazda«, »Meni je sobro«, »Ruža«, »Zauvek mladi«, »Marina« …

Navdušenje gre tudi 2. državnemu tekmovanju beerponga. Prijavnina za tekmovanje, ki vas bo vrnilo v srednješolska leta, znaša 30 € na ekipo (15 po glavi) ter vključuje karte za nočni del dogodka, ki na oder Arene Campus Sava Ptuj prinaša Mileta Kitića in duo In Vivo.

Prijavite svojo ekipo na 2. državno tekmovanje v beerpongu tukaj. Tukaj vpiši vsebino okvirja.


Bi malo osvežili pravila? Organizatorji vam sporočajo tale navodila!

Na mizo se postavi dvakrat po 10 kozarčkov. Kozarčki so postavljeni v trikotnik, z vrhom obrnjenim proti sredini mize in napolnjeni s pivom. Beer pong je igra, ki se igra v dvojicah. Namen igre je zadeti žogico v kozarček. Meče se izmenično in sicer najprej prvi igralec ekipe A, nato prvi igralec ekipe B. Sledi drugi igralec ekipe A in nato drugi igralec ekipe B.

Če z žogico zadenete nasprotnikov kozarček, ga je potrebno umakniti iz igre, nasprotnik pa mora pred nadaljevanjem igre izpiti vsebino kozarčka.

Če se izvede normalen met, pri katerem se žogica ne dotakne mize, nasprotnik žogice v zraku NE sme izbijati. V nasprotnem primeru (žogica se dotakne mize) je nasprotniku dovoljeno izbijanje žogice. V primeru zadetega meta z odbojem, se iz mize odstrani 2 kozarčka. Ekipa, ki zadane vse nasprotnikove kozarčke, je zmagovalna, poraženec pa mora spiti vsebino vseh preostalih kozarčkov (tudi nasprotnikovih).

Kdo začne z igro?

Igra se Battle Royale, vsak tekmovalec prejme 4 življenja, vsak krog se žreba nov tekmovalni par dokler ne ostane pri življenju zadnja dvojica, ki je tudi zmagovalna. V primeru poraza se izgubi 1 življenje, v primeru zmage 10:0 pa 2. V primeru istočasnega izpada za 3/2 mesto preostale ekipe odigrajo igro med sabo. Po vsakem krogu tekmovanje sledi nov žreb nasprotnika. V primeru neparnih ekip je 1 par prost.


Zagotovite si karte za nepozaben dogodek v Areni Campus Sava Ptuj tukaj ali tukaj.


Sudden Death

V primeru “finala” kjer ima dvojica še več življenj kot ostala se igra do konca življenj, razen v primeru obojestranskega dogovora “SUDDEN DEATH” kjer ekipa z več življenje prejme prednost prvega meta ter X kozarcev za število X življenj. Sudden Death prvaka v Sloveniji še ni bilo!

Pravilo komolca

Pravilo komolca pomeni, da je potrebno pri metu imeti komolec za linijo mize. V primeru kršitve pravila se met ponovi.

Posebni primeri

Če se žogica odbije od mize, igralca ali katerega drugega objekta v okolici mize (tudi po nesreči) in pade v kozarček, se kozarček šteje kot zadet. Potrebno je izpiti dva kozarčka in ga umakniti z mize.

Se vidimo v Areni Campus Sava Ptuj na najbolj nepozabni septembrski zabavi?

Če se pripeti, da se kozarček prevrne in polije v sklopu igre (na primer med izbijanjem žogice), se kozarčke šteje kot zadet in se ga umakne z mize.

Udeleženci dogodka morajo biti starejši od 18 let.