Na sceni

12 let mineva od hude prometne nesreče v kateri je umrl priljubljeni makedonski pevec Toše Proeski.

Uredništvo12 ur

V petek, 18. oktobra, se na Slomškovem trgu odpira nov lokal, ki je svojo mesto našel v prostorih nekdanjega Tildosa. Imenoval se bo Pri Maistru, saj gre za skupno zgodbo kamniške pivovarne Maister in Pivarne, ki v Mariboru že nekaj let skrbi za pestro ponudbo kraft piva.

Uredništvo2 dneva

Na pretekli avdiciji hrvaškega šova Supertalent sta nastopili dve Slovenki, ki nastopata pod imenom Duo Kamikazete. S svojim plesom na drogu sta navdušili.

Uredništvo4 dnevi

V Maribor se vrača ena največjih in najbolj prepoznavnih svetovnih znamk, italijanski house dj Alfred Azzetta.

Uredništvo1 teden

V pričetku leta naj bi dala hipoteko na stanovanje v Zagrebu, ki je ocenjeno na okoli 300 tisočakov, da bi dobila 100.000 evrov za album. Sedaj naj bi isto storila s stanovanjem v Splitu.

Uredništvo2 tedna

V občini Sveta Ana, le pet minut od Lenarta, bo svoja vrata premierno odprla Rezidenca, eden iz med večjih disko klubov na Štajerskem.

Uredništvo2 tedna

Mariborčan, ki je skupaj s Stjepanom Hauserjem del svetovno znanega dua 2Cellos je napovedal svoj prvi samostojni album.

Uredništvo3 tedni

DOBRODELNA KAVICA ZA KRISA, je dobrodelna akcija za katero so se odločili v enem najbolj priljubljenih lokalov v Mariboru.

Uredništvo3 tedni

V petek, 27. septembra 2019, ste vabljeni v MARIBOX na večer za najstnike, Teen’s Night z revijo Cool. Tokrat si lahko ogledate družinsko komedijo Košarkar naj bo 2.

Uredništvo3 tedni

Na veliki Europarkovi modni reviji so predstavili neskončno paleto možnosti in idej z novimi modnimi kosi ter nepogrešljivimi dodatki. Barve te jeseni so bordo, kamel, bež in rjava barva.

Uredništvo4 tedni

Niagara cocktail bar & DJV Back in Time predstavljata: Zlata leta dance glasbe v eni noči, tokrat v posebni open air izvedbi in s še bolj posebno gostjo ter hitmejkerico iz Italije.

Oglasno Sporočilo4 tedni