Na sceni

Na veliki Europarkovi modni reviji so predstavili neskončno paleto možnosti in idej z novimi modnimi kosi ter nepogrešljivimi dodatki. Barve te jeseni so bordo, kamel, bež in rjava barva.

Uredništvo2 dneva

Niagara cocktail bar & DJV Back in Time predstavljata: Zlata leta dance glasbe v eni noči, tokrat v posebni open air izvedbi in s še bolj posebno gostjo ter hitmejkerico iz Italije.

Oglasno Sporočilo3 dnevi

Barcaffé vabi na opojno razvajanje ob skodelici kave

Uredništvo5 dni

Modna avantura bo obarvana v jesenske odtenke – bordo, kamel, bež in rjave barve. Pester izbor modnih kombinacij bo prilagojen vsem priložnostim.

Uredništvo1 teden

Svoj film Slovo od Pesnice, kraja mojega otroštva, bo to soboto, 14. septembra, predstavil znan mariborski vloger Jack on the Box. Film je posnel ob koncu svojega osnovnošolskega izobraževanja v Pesnici. Predvajali ga bodo v Kulturno – umetniškem društvu Marice Kerenčič v Pesnici.

Uredništvo2 tedna

Jutri, 12. septembra 2019, ob 20.00, vas v Mariboxu ponovno vabijo na Queen’s Night, kjer si boste lahko ogledale premiero filma Prevarantke na Wall Streetu

Uredništvo2 tedna

Spet je tisti čas v letu, ko se začne bitka za vabilo na najbolj ekstravagantno rojstnodnevno zabavo v državi. 6Pack Čukur je razkril, da se obeta zelo poredna noč.

Uredništvo2 tedna

V občutno hladnejše sredino jutro so se prebivalci večjih mest po Sloveniji prebudili v družbi skrivnostnih rdečih balonov.

Uredništvo3 tedni

»Bila sva na sprehodu in mislila sem, da bom dobila rojstnodnevno darilo«, pove Natalija Bratkovič.

Uredništvo3 tedni

Mlada Mariborčana, ki sta Slovenijo zastopala na letošnji Evroviziji, sta izdala novi videospot.

Uredništvo4 tedni

V soboto zvečer je v mestu zagorelo. Najzvestejši navijači so z bakljado obeležil 30 let delovanja.

Uredništvo1 mesec