Na sceni

V četrtek, 28. maja 2020, Maribox ponovno odpira svoja vrata. Ob upoštevanju vseh potrebnih priporočil NIJZ bodo obiskovalcem zagotovili varno in prijetno kino izkušnjo. Čas zaprtja so izkoristili za obnovitvena dela.

Uredništvo11 ur

Navkljub zaprtim mejam, so glasbena srca ostala na stežaj odrta. Tako je mladi metalec postal opremljen basist od glave do pet in z navdušenjem ter odprtih ust prejel darilo, ki je plod sodelovanja glasbenikov iz kar treh evropskih držav.

Uredništvo1 dan

Trenutni najemnik je vodstvu UGM, ki si lasti prostore Satchma, sporočil, da bo lokal zaprl, notranjost pa izpraznil.

Uredništvo4 dnevi

Evropska radiodifuzna zveza (EBU) je pred dvema mesecema sporočila, da odpoveduje Evrovizijo, nato pa razveselila z najavo, da za oboževalce tekmovanja pripravljajo alternativno različico

Uredništvo1 teden

Nocoj ob 21. si lahko na Facebook strani Koncerti s kavča v živo ogledate koncert zasavske rockerske zasedbe Orleki.

Uredništvo3 tedni

Pisateljica Stephenie Meyer je naznanila izid romana Midnight Sun, ki ponovno pove zgodbo mladinske uspešnice Somrak, a tokrat s perspektive vampirja Edwarda Cullena.

Uredništvo3 tedni

Lado Bizovičar je s komično uspešnico Fotr v produkciji SiTi Teatra BTC na slovenskih odrih stal več kot 250-krat.

Uredništvo1 mesec

Organizatorji so danes razkrili nov datum težko pričakovanega elektronskega spektakla z UMEK-om.

Uredništvo2 meseca

Hladno pivo je pozvalo bobnarja Marka Soršaka Sokija in številne druge pevce z Balkana, da združijo moči. Pesem vpliva upanje in motivira, da zdržimo, ker bo vse minilo. Uči nas, da ne smemo jemati stvari za samoumevne, saj se lahko vse, kar imamo danes, že jutri razblini.

Tea Tošić Golob2 meseca

Dogodek, ki se bi moral odviti 19. maja 2020 in bi letos praznoval 40 let je letos odpovedan.

Uredništvo2 meseca

Tokrat je z nami mariborski DJ in producent Mike Vale, ki je za vse ljubitelje elektronske glasbe pripravil svoj DJ nastop v živo.

Uredništvo2 meseca