Na sceni

Violončelist Luka Šulić je ob spremljavi Evgenyja Gencheva v Mariboru v manj kot uri pričaral »svetovni« koncert. Tukaj. Zdaj. Sredi Maribora. Spletne pohvale so deževale iz Grčije, Argentine, Ukrajine, Gruzije, Dupleka, Oplotnice, Slovenske Bistrice, Maribora. Kako vendar ne bi.

Jaša Lorenčič4 tedni

Kaj Bilbi kdaj ni dobre volje? Nasmejana? Prešerna? Dobrodušna? Nikoli! Zato pa je kratek, a tako (po)poln torkov koncert v Narodnem domu pobožal. Ne zato, ker je december. Ampak kljub temu. Ker to je awwwditorij.

Jaša Lorenčič1 mesec

Priprave na praznike so že v polnem teku, ker pa so letos možnosti za zabavo nekoliko okrnjene, marsikdo izmed nas raziskuje nove možnosti za sprostitev in načine, kako pričarati nekaj dodatne decembrske radosti.

Uredništvo1 mesec

Danes, čez nekaj trenutkov, bo na Poti med krošnjami na Rogli, ob sončnem zahodu, viden drugi pojav Aurore, z nastopom tech-house mestra, Mike Vale-ta.

Uredništvo2 meseca

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so tudi letos ob prihajajočem Črnem petku pripravili številne popuste in dodatne ugodnosti za obiskovalce.

Uredništvo2 meseca

V kolikor si želite popestriti večer, si lahko pogledate predstavo preko spleta.

Uredništvo2 meseca

Po dobrih 19 letih se poslavlja slovenska izdaja revije Playboy. Potem ko je že marca letos ameriški Playboy prenehal izhajati v tiskani obliki, je po 215 številkah konec tudi slovenske izdaje.

Uredništvo2 meseca

Zgodba se odvija v elitnem hotelu v New Yorku. Vanj se naseli Jerry in ogrozi glamurozno poroko. Uslužbenka zato najeme mačka Toma, da se znebi Jerrya.

Uredništvo2 meseca

Skupina Orlek je izdala skladbo “Ko se vino več ne toči”, ki je poklon martinovemu, zanjo pa posnela tudi zabaven video po resničnih dogodkih v duhu aktualnega časa.

Uredništvo2 meseca

Filmski studio Warner Bros je potrdil Deppov odhod in dejal, da bo njegova vloga preoblikovana.

Uredništvo2 meseca

Košarkarski zvezdnik Luka Dončić je v Dallasu kupil novo hišo. Zdaj bo živel na 485 kvadratnih metrih.

Uredništvo2 meseca