Na sceni

So nabito polni koncerti. Tisti, na katerih »ne smeš manjkat«. So. In potem so tu tisti drugi koncerti. Za dušo in zvestobo. Koncerti, kjer se pevec tako lepo zmoti, ko reče: »Zdaj sledi naslednji nocoj!« Tako je bilo sinoči na koncertu nepopustljive skupine Avtomobili v Hiši OZ.

Jaša Lorenčič4 dnevi

21. Letni oder Ruše bo tudi letos med 13. in 16. avgustom potekal v ruškem kamnitem amfiteatru Pod Goroj. Organizatorjem je uspelo pridobiti soglasje NIJZ.

Uredništvo6 dni

Oliver je, če je možno, še bolj popularen. Čeprav sta minili komaj dve leti, so včeraj v Dalmaciji pokazali, kako se slavi in ohranja legendo.

Jaša Lorenčič2 tedna

Spila in odpela sta, Matevž Šalehar – Hamo in Peter Dekleva. O, u. Dovolj, da se je oponašalo Vlada Kreslina, zafrkavalo Guštija, namigovalo na Jelka Kacina.

Jaša Lorenčič4 tedni

Kot piše v predlogu nominacije, je ansambel še danes prepoznaven po vsej Evropi. Njihova polka Na Golici največkrat predvajana instrumentalna skladba na svetu, njihov opus pa zajema 120 plošč in kaset v nakladi več kot 30 milijonov.

Uredništvo4 tedni

Citybeach Maribor od danes naprej znova vabi na edinstveno izkušnjo v mestu.

Uredništvo2 meseca

V svoji 4. izvedbi, se CityBeach Maribor, situaciji navkljub, vrača z nekaj zanimivimi novostmi.

Uredništvo2 meseca

Na današnjem Medenem dnevu so ob svetovnemu dnevu čebel pripravili številne aktivnosti in dogodke za udeležence. Kljub slabemu vremenu, so s koncertom Tanje Žagar in obsežnim programom poskrbeli za odlično vzdušje.

Anita Grgić2 meseca

Vsaj 17 držav namerava naslednje leto v Rotterdam poslati iste izvajalce, ki bi morali nastopiti letos. Vendar evrovizijska pravila določajo, da morajo vsi predstaviti novo skladbo.

Uredništvo2 meseca

Ana Praznik, Alenka Husić in Tinkara Fortuna so se na sceno vrnile kot Bepop Ladies. Po šestnajstih letih so presenetile z novo pesmijo Daj se nasmej. Danes so premierno predstavile še videospot.

Uredništvo2 meseca

V času korona krize so se drive-in kina po svetu množično razširila. Drive-in kino pa se bo v bližnji prihodnosti odvil tudi v najstarejšem slovenskem mestu.

Veronika Pirman2 meseca