Na sceni

Umrl je nekdanji pevec skupine The Temptations, 50-letni Bruce Williamson. Novico o njegovi smrti je objavil njegov sin.

Uredništvo1 teden

Letošnje leto, ki bo za kino blagajne najverjetneje najslabše v treh desetletjih, bodo sicer nekoliko omilili še blockbusterji, ki jih pričakujejo do konca leta. Med drugim o Jamesu Bondu Ni čas za smrt, ki bo po napovedih slovensko premiero doživel novembra.

Uredništvo2 tedna

Kot poročajo tuji mediji so glasbenika našli mrtvega v njegovem domu na Floridi.

Uredništvo2 tedna

Na mariborskem letališču se bodo v zadnjih dveh vikendih avgusta odvili trije koncerti.

Uredništvo1 mesec

Hrvaški pevec Krunoslav Kićo Slabinac je moral na operacijo srca, položaj pa se je zapletel.

Uredništvo1 mesec

So nabito polni koncerti. Tisti, na katerih »ne smeš manjkat«. So. In potem so tu tisti drugi koncerti. Za dušo in zvestobo. Koncerti, kjer se pevec tako lepo zmoti, ko reče: »Zdaj sledi naslednji nocoj!« Tako je bilo sinoči na koncertu nepopustljive skupine Avtomobili v Hiši OZ.

Jaša Lorenčič1 mesec

21. Letni oder Ruše bo tudi letos med 13. in 16. avgustom potekal v ruškem kamnitem amfiteatru Pod Goroj. Organizatorjem je uspelo pridobiti soglasje NIJZ.

Uredništvo1 mesec

Oliver je, če je možno, še bolj popularen. Čeprav sta minili komaj dve leti, so včeraj v Dalmaciji pokazali, kako se slavi in ohranja legendo.

Jaša Lorenčič2 meseca

Filmski producenti v Nemčiji so pozdravili umik pravila, da bi igralci pred prizori s poljubljanjem morali v karanteno.

Uredništvo2 meseca

Spila in odpela sta, Matevž Šalehar – Hamo in Peter Dekleva. O, u. Dovolj, da se je oponašalo Vlada Kreslina, zafrkavalo Guštija, namigovalo na Jelka Kacina.

Jaša Lorenčič2 meseca

Kot piše v predlogu nominacije, je ansambel še danes prepoznaven po vsej Evropi. Njihova polka Na Golici največkrat predvajana instrumentalna skladba na svetu, njihov opus pa zajema 120 plošč in kaset v nakladi več kot 30 milijonov.

Uredništvo2 meseca