Na sceni

Priljubljen lokal so pričeli podirati konec lanskega leta. Popolnoma bo porušen čez mesec dni.

Uredništvo3 ure

Podla Fanta Mike Lowrey in Marcus Burnett sta se vrnila, da bi s skupnimi močmi zločince še zadnjič spravila za rešetke.

Uredništvo6 dni

Športna agencija Proelium podelila nagrade najboljšim športnikom. Znan zmagovalec projekta »Start up bojevnik«

Uredništvo1 teden

Domen Kumer in Ansambel Stil so skupaj posneli novo skladbo, ki je hudomušna, a povsem življenjska.

Uredništvo1 teden

Velika dvorana Grand hotela Union bo v soboto, 1. februarja 2020, ob 19. uri, združila vrhunsko glasbo, zabavo in dobrodelnost na najimenitnejšem plesu leta, na ČRNO-BELI REDUTI.

Uredništvo1 teden

28-letna Nuša Rojs je ena izmed 19 deklet, ki se bo na televizijskih ekranih borila za srce sanjskega moškega Hrvaške.

Uredništvo2 tedna

Noseča Karin Škufca se po manj kot letu dni ločuje od poslovneža Andreja Mertlja. Slednji je na družabnih omrežjih delil preživninski zahtevek, ki ga je prejel.

Uredništvo3 tedni

Slovenska starleta in pevka Urška Čepin ter ptujski glasbenik Steffanio, znan iz nekdanje zasedbe Game Over, sta se znašla na skupni glasbeni poti in posnela pesem z naslovom Heroina.

Uredništvo3 tedni

V superfinalu sta se pomerila Luka Lampret in Jan Klobasa skupaj z dvojčkom Tilenom. Zmagovalca sta dvojčka. Za nagrado sta prejela 50 tisočakov.

Uredništvo4 tedni

Zmagovalec Eme 2020 bo zastopal Slovenijo na 65. tekmovanju za pesem Evrovizije 2020, ki bo maja v nizozemskem Rotterdamu.

Uredništvo1 mesec

Klemen Slakonja je po Putinu, Trumpu, Dragiću in drugih znanih osebnostih v videospotu ovekovečil tudi našega najboljšega košarkarja.

Uredništvo1 mesec