Priljubljen mariborski lokal se vrača v novi podobi

Uredništvo , 12.09.19 ob 19:52

Eden najbolj priljubljenih mariborskih lokalov, se ta vikend vrača in ponovno odpira svoja vrata.

Prihajajoči vikend, 13. in 14. septembra, se po popolni prenovi na mariborsko sceno vrača eden najbolj priljubljenih lokalov v mestu Niagara cocktail bar.

Koncept lokala ostaja podoben prejšnjemu, s to razliko, da bo v novi Niagari precej izpopolnjena tako v dnevnem kot nočnem segmentu. Največji poudarek bo tako prav na vrhunski ponudbi pijač in ekskluzivni cocktail zgodbi ter kakovostni postrežbi. Za novo in prenovljeno Niagaro so pripravili prav posebno zgodbo, kjer se bodo združevali popolnost, eleganca in vrhunska ponudba.

Vsak teden od ponedeljka do četrtka od 18.ure naprej, bodo samo za Vas pripravljali različne tematske cocktail večere, na katerih boste lahko v več hodih okušali najbolj ekskluzivne & signature cocktaile s prigrizki. Vsak tematski večer ima svojo zgodbo in rdečo nit, ki je obenem tudi avtorski večer posameznega barmana. Večere bodo občasno popestrili tudi s spremljevalnim programom in glasbo v živo.

V novi Niagari pripravljajo popolnoma osveženo zgodbo, kjer so bodo združevali popolnost, eleganca in vrhunska ponudba.

V Niagari so zelo veseli, da se lahko pohvalijo s kar 5 vrhunskimi barmani, ki v njihovem cocktail baru pripravljajo najboljše in najbolj ekskluzivne cocktaile na svetovni ravni. Vsak od njih ima za seboj že kar nekaj izkušenj, prav tako tekmovanj, nekateri izmed njih se lahko pohvalijo tudi z laskavimi nazivi prvakov/zmagovalcev ali tekmovanji na mednarodnih prvenstvih v tujini.

Tudi v nočnem segmentu bodo poskrbeli za kar nekaj novosti, ena izmed njih bodo prav gotovo večji koncerti z dodano vrednostjo, na katerih bodo v prihodnjih mesecih med drugim gostili kar nekaj bolj prepoznavnih imen iz glasbene industrije. Poskrbljeno bo prav tako za večje udobje v lokalu in na vikend dogodkih, kot tudi za popolnoma nov garderobni prostor v prvem nadstropju.

Z novo zgodbo, bo v Niagari poskrbljeno tudi za večje udobje in prijaznejši ambient.

V kolikor želite biti del otvoritvene zgodbe nove in prenovljene Niagare, Vas lepo vabijo na otvoritveni vikend, ki se bo zgodil prihajajoči vikend in sicer tako v petek kot soboto od 22.ure naprej.

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu