Električni Volkswagen ID.3 PRI PORSCHE MARIBOR že za 159 €/mesec

Oglasno Sporočilo, 20.10.20 ob 09:25

Volkswagen ID.3 – s popolnoma električnim modelom Volkswagen ID.3 se v svetu električne mobilnosti začenja nova, dinamična doba. Prepričal vas bo z dinamičnimi zmogljivostmi, naprednim dizajnom, prostorno notranjostjo in najnovejšo tehnologijo prihodnosti.

Volkswagen ID.3 – s popolnoma električnim modelom Volkswagen ID.3 se v svetu električne mobilnosti začenja nova, dinamična doba. Prepričal vas bo z dinamičnimi zmogljivostmi, naprednim dizajnom, prostorno notranjostjo in najnovejšo tehnologijo prihodnosti.

Z veseljem vam sporočamo, da je lahko novi Volkswagen ID.3 1st v posebni ponudbi pri Porsche Maribor vaš že za 159 /mesec*! Akcija traja do 31. 12. 2020 oz. do razprodaje zalog!

Vabljeni k Porsche Maribor, v Volkswagen salon v Mariboru, kjer si ga lahko ogledate v živo in sami odkrijete vse prednosti na TESTNI VOŽNJI in tudi sami doživite pravo električno prihodnost.

POSEBNOSTI VW ID.3 1st omejena količina vozil v tej akcijski ponudbi:

  • na voljo so tri izvedbe: ID.3 1st, ID.3 1st Plus, ID.3 1st Max
  • kapaciteta baterije 58 kWh, doseg do 420 km (WLTP)
  • na voljo tudi hitro polnjenje z močjo 100 kW–3 je za doseg 290 kilometrov mogoče napolniti v pol ure (WLTP)
  • garancija na baterijo: 8 let ali 160.000 kilometrov

VW ID.3 1st že od 159 /mesec*. Izkoristite akcijo!

  • 3 1st v bonus akciji financiranje za 159,43 €/mesec*
  • Za več informacij in pogojih financiranja preverite pri prodajnih svetovalcih.

Volkswagen ID.3 je po dimenzijah podoben modelu VW Golf

Pri modelu Volkswagen ID.3 gre v celoti za električno kombilimuzino, podobnih dimenzij kot Volkswagen Golf. Enako kot Beetle in Golf, predstavlja nov mejnik v zgodovini znamke Volkswagen. Gre namreč za prvi model Volkswagnove nove platforme MEB, ki nam bo v prihodnosti zagotovo prinesla še veliko novih električnih vozil. Notranjost vozila Volkswagen ID.3 kljub izraziti mobilnosti prihodnosti vseeno spominja na klasične modele znamke Volkswagen. To seveda pomeni, da je notranjost kakovostna, razkošna in opremljena z ogromno tehnologije, največ zanimanja pa vzbujata projicirni sistem in velik osrednji zaslon naprednega multimedijskega sistema z glasovnim upravljanjem.

Najsodobnejša tehnologija

Volkswagen ID.3 predstavlja najsodobnejšo tehnologijo, poleg električnega pogonskega sklopa. Navdušeni boste nad dodatnim projicirnim sistemom z obogateno resničnostjo, ki prenaša uporabne informacije v neposredno vidno polje na vetrobranskem steklu in tako vozniku med vožnjo pomaga. Veliko panoramsko strešno okno pričara občutek prostornosti, matrični LED-žarometi s futurističnim oblikovanim sprednjim in zadnjim delom pa predstavljajo oblikovno dovršenost. Kmalu pričakujemo tudi električnega športnega terenca Volkswagen ID.4.

VW ID.3 tehnični podatki – zmogljivi električni motorji

Novi Volkwagen ID.3 ima vgrajen električni pogonski sklop, ki razvije moč 110 kW ali 150 kW. Pri izvedbah VW ID.3 1st je vgrajena baterija s kapaciteto 58 kWh, pogonski sklop pa združuje tudi moč 150 kW in navor 310 Nm (WLTP).

  • kapaciteta baterije 58 kWh
  • moč 150 kW in navor 310 Nm
  • doseg 420 km (WLTP)
  • od 0 do 60 km/h v 3,4 s

VW ID.3 1st v posebni ponudbi že za 159 €/mesec! Akcija traja do 31.12.2020 oz. do razprodaje zalog! Vabljeni k Porsche Maribor, kjer vas čakajo prva vozila!

Če želite več informacij o vozilu VW ID.3, pišite na [email protected] ali pokličite na 051 288 567. Z veseljem vam bomo pomagali!

Salon Volkswagen Porsche Maribor, Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor
Aljoša Leb, tel.: 02 65 40 336
Mihael Mikolič, tel.: 02 65 40 337
Zdravko Gradišnik, tel.: 02 65 40 319
Mitja Mumlek, tel.: 02 65 40 314

Po raziskavah trga je znamka Volkswagen v zadnjih nekaj letih močno pridobila na prepoznavnosti in priljubljenosti, predvsem zaradi odlične kakovosti novih avtomobilov, odličnega svetovanja in servisa. Vse to velja tudi na Štajerskem! Tudi sami lahko na štajerskih cestah opazimo vse več vozil znamke Volkswagen, predvsem mestnih športnih terencev.

V zadnjih letih pa smo seveda priča tudi hitremu razvoju električnih modelov, modela e-Golf in e-Up! sta tudi v Mariboru požela veliko zanimanja (in sta bila pri Porsche Maribor hitro razprodana). Borut Rottmann, vodja prodaje vozil VW pri Porsche Maribor, pravi, da lahko z izjemno atraktivno ponudbo in akcijskim financiranjem vsaki stranki ponudijo pravo vozilo.

Kaj se bo v naslednjih letih spremenilo na mariborskih cestah? Kakšni so vaši načrti za prihodnost znamke Volkswagen pri Porsche Maribor?

Pet let nazaj na Štajerskem skorajda ni bilo električnega vozila, prav tako ni bilo mestnih športnih terencev. Znamka Volkswagen postavlja nove trende v avtomobilizmu in to so opazili vsi štajerski prebivalci. Vsekakor je naša usmerjenost v prihodnost taka, da stranke navdušimo nad novo tehnologijo. Naloga znamke Volkswagen je zagotoviti najbolj napredne tehnologije mobilnosti, ki pa morajo biti za uporabnika učinkovite in prijazne za uporabo – pri nas bomo zvesto sledili najnovejšim trendom, ki jih bo predstavljala znamka Volkswagen.

Znamka Volkswagen bo v naslednjih nekaj letih dopolnila ponudbo svojih vozil – prevladovala bodo seveda električna vozila. Kaj to pomeni za voznike, ki že vrsto let prisegajo na vozila znamke Volkswagen?

V naslednjih letih lahko pričakujemo popolno ponudbo električnih vozil znamke Volkswagen pod imenom ID. V našem salonu že lahko spoznate prvo povsem električno zasnovano vozilo VW ID.3, ki je po velikosti podoben modelu Golf, a je v notranjosti precej prostornejši. Seveda pa je znamka Volkswagen že večkrat dokazala, da lahko postavlja nove standarde v avtomobilizmu. Tu sta recimo t. i. Volkswagen hrošč in Volkswagen Golf – prav tako pa ne smemo pozabiti transportnega modela T1.

Znamka v mobilnosti nove standarde sedaj zagotavlja z električnimi modeli prihodnosti, ki bodo zagotovo, tako kot prejšnji legendarni modeli, za večno zapisani v zgodovino. S tega vidika lahko zagotovo trdim, da bodo Mariborčani pozitivno sprejeli ta prehod, saj že sedaj vidimo pozitiven trend prodaje takih vozil in vse večje splošno zanimanje. Prepričani smo, da se bo znamka Volkswagen že v bližnji prihodnosti pokazala kot vodilna znamka v vseh avtomobilskih segmentih in kot najbolj prepričljiva znamka nove dobe mobilnosti.

*****************************************************************************************************************************

Pogoji nakupa VW ID.3, opombe glede dosega (WLTP), splošni pogoji

Navedeni doseg WLTP se razlikuje glede na slog vožnje, hitrost, uporabo dodatne opreme, zunanjo temperaturo, število potnikov, obteženost vozila, izbiro voznega profila (Normal, ECO, ECO+), topologijo. Funkcionalni doseg se lahko zmanjša pri nižjih temperaturah, visokem ogrevanju in vožnji po avtocesti.

ID.3 1st v bonus akciji financiranje za 159,43 EUR/mesec* + zavarovanje za 61,61 EUR/mesec**
Ponudba za finančni leasing in zavarovanje pri Porsche Leasing SLO d.o.o.
Cena vozila z DDV, po ceniku uvoznika: 39.786,12 €
Cena vozila z bonusom financiranja z DDV: 34.786,12 €
Mesečni obrok financiranja: 159,43 €/ mesec*
Polog: 10.435,84 €
Odplačilna doba: 36 mesecev
Ostanek vrednosti: 20.290,92 €
Efektivna obrestna mera: 2,71 %
Pogodbena obrestna mera: 2,50 % na leto, spremenljiva
Stroški obdelave: 100,00 €
Skupni znesek financiranja: 24.350,28 €
Skupni znesek za plačilo: 20.290,92 €
VW zavarovanje: 61,61 €/mesec**
Mesečni strošek (leasing+zavarovanje): 221,04 €
Prvo plačilo z vključenim DDV: 10.695,27 €

*Obrok leasinga 159,43 € je izračunan z upoštevanjem znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti bonusa 5.000 EUR z vključenim DDV. Do financiranja nakupa vozila je leasingojemalec upravičen, če sklene pogodbo o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in vozilo zavaruje s sklenitvijo Volkswagen zavarovanja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije ID3BON_e2go_2020.

**Naveden mesečni obrok je informativne narave, izračunan po pogojih Volkswagen zavarovanja (33,33% popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje) ter ob upoštevanju letne zavarovalne premije, ki vključuje permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti (premijski razred PR-3- 55%, starost voznika od 35 do 42 let), zavarovanje voznika AO+, zavarovanje asistence, zavarovanje pravne zaščite, nezgodno zavarovanje voznika in potnikov pri Zavarovalnici Sava d. d. , ter zavarovanje polnega avtomobilskega kaska (z odbitno franšizo 300 EUR / 150 EUR), pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji. Ponudba je veljavna ob sklenitvi pogodbe o financiranju nakupa vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o., v okviru akcije ID3BON_e2go_2020. Ponudba ne velja v primeru uporabe vozila za namen: intervencijskih vozil, vozil za hitro dostavo, vozil, ki se dajejo v najem, vozil, ki s uporabljajo za dejavnost avtošol, za izvajanje taxi službe, predelanih vozil in v drugih primerih, ko način uporabe vozila predstavlja večjo verjetnost za nastanek škodnega dogodka. V zavarovalni premiji je obračunan 8,5 DPZP, DDV skladno s 1.točko 1.odstavka 44. člena ZDDV-1 ni obračunan. Na višino zavarovalne premije avtomobilskega kaska v prihodnjih letih vpliva indeks cen življenjskih potrebščin.

V stroških obdelave in rizičnega sklada je že vključen davek na finančne storitve. DDV na stroške obdelave in rizičnega sklada ni obračunan na podlagi 5. točke 39. člena Pravilnika o izvajanju ZDDV-1 (Ur. list RS št. 141/06)

Obresti se izračunavajo na anuitetni način in zapadejo na koncu obdobja. V primeru, ko je v pogodbi dogovorjena obrestna mera sestavljena iz 3 mesečnega EURIBOR-ja in marže, se podatek o 3 mesečnem EURIBOR-ju pridobi iz spletne strani http://www.euribor-rates.eu/euribor-rate-3-months.asp. Opozarjamo, da se v primeru dviga pogodbene obrestne mere, posledično spremembi referenčne obrestne mere (3 mesečni EURIBOR), lahko občutno poveča skupni znesek, ki ga mora kreditojemalec plačati po pogodbi.« V Efektivni obrestni meri niso zajeti stroški povezani z uporabo vozila. EOM (efektivna obrestna mera), mesečni obrok in skupni znesek za plačilo se lahko spremenijo, če se spremeni katerikoli od elementov, upoštevanih pri izračunu. Pred prevzemom vozila mora kupec pri eni od slovenskih zavarovalnic skleniti kasko zavarovanje, ki vključuje tudi kasko zavarovanje proti kraji.

Opcijsko lahko izberete tudi enega izmed paketov “e2go”:
Paket »e2go« S: financiranje + zavarovanje + servis
Paket »e2go« M: financiranje + zavarovanje + Top Service
Paket »e2go« L: financiranje + zavarovanje + Top Service + komplet zimskih pnevmatik (vključno s montažo in hrambo)

Več informacij o paketih e2go bo kmalu na voljo direktno pri vašem pooblaščenem trgovcu.

Akcija financiranja in zavarovanja velja do 31.12.2020.
Za več informacij preverite na spletni strani porscheinterauto.net.

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu