Pohorska tržnica pri Botaničnem vrtu Univerze v Mariboru še naprej obratuje po ustaljenem urniku, vsako soboto med 9. in 12. uro. Ob nedeljah je odprta tudi dežurna trgovina.

Marko Soršak, župan Občine Hoče-Slivnica je na svojem profilu zapisal, da Pohorska tržnica pri Botaničnem vrtu Univerze v Mariboru še naprej obratuje po ustaljenem urniku, vsako soboto med 9. in 12. uro. Tako je bilo tudi danes dopoldan.

“Na voljo je vsa redna ponudba domačih pridelkov in njihovih živilskih izdelkov. Obiskovalke in obiskovalce pa opozarjamo in naprošamo, da upoštevajo vse ukrepe Nacionalni inštitut za javno zdravje – NIJZ, ki preprečujejo širjenje okužb,” je zapisal in dodal, da se bomo z doslednim upoštevanjem sprejetih ukrepov hitreje vrnili v normalen način življenja, ki ga že težko pričakujemo.

Odprta trgovina v nedeljo

Soršak je opomnil tudi, da vsi, ki ste zamudili ali pa pozabili kaj kupiti, lahko to naredite tudi v nedeljo. “V naši občini je odprta trgovina Tuš Reka in sicer od 8.00 do 12.00. Skladno z zakonom v nedeljo delajo lastniki.”

1. POHORSKA TRŽNICA OBRATUJE

2. ODPRTA TRGOVINA V NEDELJO

1. POHORSKA TRŽNICA OBRATUJE PO USTALJENEM URNIKU
Obveščamo…

Objavil/a Dr. Marko Soršak – uradni profil dne Petek, 20. november 2020