DOGODKI

Ptuj

Skoraj tretjina otrok ima preveč kilogramov.

Uredništvo5 dni

Glasbeno doživetje na Ptuju bo že kmalu poslušalce popeljalo »Po sledeh Oliverja« … Magičen večer se obeta, vstopnice pa kar hitro pohajajo, zato si svojo zagotovite čimprej.

Oglasno Sporočilo1 mesec

Lansko leto je bil EASTERFEST razprodan, letos pa se vrača še močnejši! Z napolnjenim plesiščem Arene Campus na Ptuju se bodo znova ustvarjali nepozabni spomini! Čaka nas ekskluzivna in neponovljiva izkušnja, ki je nikakor ne smete zamuditi!

Oglasno Sporočilo2 meseca

Za izvajanje projektov iz participativnega proračuna je to leto na voljo 175.000 evrov.

Uredništvo3 meseci

Kar 12 izdelkov Pekarn Ptuj je na nedavnem ocenjevanju Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij prejelo zlato priznanje. Kateri izdelki Ptujskih pekarn pa se ob obisku Trgovin Jager obvezno znajdejo v vaši košarici?

Oglasno Sporočilo3 meseci

Naš sogovornik ob letošnjem petem letnem času je bil dr. Štefan Čelan, ambasador ptujskega Kurentovanja.

Damjan Veršič4 meseci

V Ptujskih pekarnah, ki letos praznujejo kar 75 let delovanja, seveda! Sveže pečene, med katerimi gotovo izstopa Kraljevi ptujski krof, lahko najdete tudi v Trgovinah Jager.

Oglasno Sporočilo4 meseci

Ptujsko Kurentovanje bo sicer vrhunec doseglo v nedeljo z mednarodno karnevalsko povorko.

Damjan Veršič4 meseci

Prihaja dolgo pričakovan pustni vikend, z njim pa že tradicionalni in skoraj razprodani Kurentanc, sobotna pustna zabava s Stavrosom, Natalijo Verboten, Gadi in Buryano ter nedeljsko pustno rajanje z odlično glasbeno zasedbo!

Oglasno Sporočilo4 meseci

V karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj že od začetka februarja poteka Kurentovanje 2023, ki je letos postreglo z res nepozabnimi dogodki in izjemnimi glasbenimi gosti. Utrinki govorijo sami zase, hitro pojemajoče vstopnice pa tudi!

Oglasno Sporočilo4 meseci

Danes se je na Ptuju s predajo oblasti županje Nuške Gajšek karnevalskemu princu Hinku Šoštariču, vitezu Hinku Sodinskemu, plemenitemu Gallu, tudi uradno pričelo jubilejno 63. Kurentovanje, ki bo v naslednjih desetih dneh, do pepelnične srede, ponovno osrednji pustni festival v Sloveniji.

Uredništvo4 meseci