DOGODKI

Ptuj

Nadaljujejo z obnovo nekaterih poškodovanih delov obloge, kar je posledica več kot petinštiridesetletnega izrazitega delovanja vetrov, ki pospešujejo poškodovanost oblog.

Uredništvo4 dnevi

Kaj bi se zgodilo, če bi najstrašnejšo noč v letu raztegnili na … dve noči? Odgovor bomo dobili letos na Ptuju, kjer se v dvorani Campus Sava obetata dva dogodka …

Oglasno Sporočilo2 meseca

Mladi inženirji Strojne šole, Šolskega centra Ptuj so se zavihteli na svetovni oder tekmovanja F1 in Schools v Singapurju.

Uredništvo2 meseca

Da, slovita ptujska dvorana Campus Sava ne zažiga le, ko se spusti tema in jo napolnijo ritmi vrhunske glasbe, ampak ponuja priložnost za šport, praznovanja, posedanje ob dobri kavi … Preverite, kje in kako načrtovati vaše naslednje druženje!

Oglasno Sporočilo6 mesecev

V Dominikanskem samostanu na Ptuju so danes predstavili novo blagovno znamko, ki je edinstvena v Sloveniji.

Damjan Veršič6 mesecev

Znani so rezultati londonskega ocenjevanja Decanter World Wine Awards.

Damjan Veršič6 mesecev

Skoraj tretjina otrok ima preveč kilogramov.

Uredništvo6 mesecev

Glasbeno doživetje na Ptuju bo že kmalu poslušalce popeljalo »Po sledeh Oliverja« … Magičen večer se obeta, vstopnice pa kar hitro pohajajo, zato si svojo zagotovite čimprej.

Oglasno Sporočilo7 mesecev

Lansko leto je bil EASTERFEST razprodan, letos pa se vrača še močnejši! Z napolnjenim plesiščem Arene Campus na Ptuju se bodo znova ustvarjali nepozabni spomini! Čaka nas ekskluzivna in neponovljiva izkušnja, ki je nikakor ne smete zamuditi!

Oglasno Sporočilo8 mesecev

Infrastrukturno ministrstvo je junija 2019 za to območje sprejelo omejitve tovornega prometa zunaj avtocestnega omrežja, a je že dva meseca pozneje spet dovolilo izjemo za težka tovorna vozila.

Uredništvo9 mesecev

Za izvajanje projektov iz participativnega proračuna je to leto na voljo 175.000 evrov.

Uredništvo9 mesecev