Za člansko ekipo je bil medtem že opravljen  žreb parov 1. kroga 2. članske lige Medobčinske nogometne zveze Maribor.

Potem ko so konec junija v Nogometnem klubu Cerkvenjak uspešno zaključili z že 13. nogometno šolo, na kateri je tokrat sodelovalo kar 62 otrok, ki sta jih med drugim obiskala tudi dva mlada upa slovenskega nogometa – David Flakus Bosilj (NK Aluminij) in Luka Koblar (NK Maribor/Frosinone Calcio), zdaj potekajo vpisi otrok v nogometno šolo.

V nogometno šolo vpisujejo otroke, stare od 5 do 18 let

Kot nam je povedal predsednik NK Cerkvenjak Jani Dimec, vpisujejo otroke, stare od 5 do 18 let, vadba pa bo potekala v okviru veljavnih ukrepov za zajezitev Covida-19. “Vpis najmlajših pravkar poteka, medtem pa že formiramo ekipe za novo tekmovalno sezono 2021/2022. Prvi treningi za novovpisane otroke in za že oblikovane skupine se bodo začeli v prvem delu avgusta. Sicer pa imamo v najmlajši skupini, v vrtcu, vpisanih 26 otrok, nato pa sledijo selekcije U9, U11, U13 in U15 oziroma kadeti. Skupaj s člansko ekipo pa nas je v klubu okoli 120.” Za vpis v nogometno šolo NK Cerkvenjak je na tej povezavi  na voljo spletni obrazec.

Člani bodo prvo tekmo odigrali proti ekipi iz Jakobskega Dola

Sicer pa je, kot so sporočili iz kluba, že bil opravljen  žreb parov 1. kroga 2. članske lige Medobčinske nogometne zveze Maribor. “V ligi bo letos samo 10 ekip. Naša članska ekipa se bo tako na prvi tekmi na domačih tleh v ŠRC Cerkvenjak 28. avgusta pomerila proti ekipi ŠD BIOSAD Jakob iz Jakobskega Dola.”