Polna luna v škorpijonu, znana tudi kot "rožnata luna", prinaša spremembe, ki bodo globoko vplivale na vsa astrološka znamenja. Pričakujemo jo že 24. aprila.

Oven

Počutite se odlično, na poslovnem področju je vse stabilno, vaše ljubezensko življenje pa cveti. Le v spalnico poskusite vnesti več strasti in bodite pozorni na intimo. Možne so tudi dobre novice o dediščini ali napredovanju v službi.

Bik

To je za bike ključno obdobje. Na področju ljubezni in partnerstva so pred vami usodne odločitve. Mnogi se boste celo odločili za skupno življenje ali poroko.

Dvojčka

Vaša dnevna rutina doživlja spremembe, zato je čas, da se resno posvetite svojemu zdravju. Spremenite prehrano, ukvarjajte se s športom in vnesite pozitivne spremembe v svoje življenje.

Rak

Rožnata luna prinaša vrtinec strasti. Vaše romantične sanje se bodo uresničile, vendar pazite, komu zaupate.

Lev

Luna bo pretresla vaš dom in družino. Pripravite se na nepremičninske spremembe in bodite pripravljeni pomagati prijateljem ali sorodnikom.

Devica

polna luna v škorpijonu bo aktivirala vaše komunikacijske veščine. Zapišite svoje ideje, saj vam lahko prinesejo nove poslovne priložnosti.

Tehtnica

Rožnata luna odpira vprašanja v zvezi s financami. Čaka vas povišica ali dodatni viri zaslužka. Sledite svoji sreči in vse se bo dobro končalo.

Škorpijon

To je vaše obdobje. Opustite preteklost in pogumno v novo smer. Poslušajte svojo intuicijo in sprejmite spremembe.

Strelec

Upoštevajte spremembe, ki jih prinaša polna luna. Soočite se s svojimi napakami in bodite pripravljeni na nove začetke.

Kozorog

Čakajo vas spremembe v prijateljskih odnosih. Ne obupajte, kajti kmalu se bo pojavila oseba, ki bo pomembna za vas in vaše življenje.

Vodnar

Čas je, da svojo kariero začnete z mrtve točke. Izkoristite ugodne vidike in uresničite svoje cilje.

Ribi

Pripravite se na velike spremembe v karieri. Diplomiranje ali zaključek šolanja vam lahko odpre nova vrata. Naj bo ta roza polna luna vaša popotnica do sreče in blaginje, piše Haber.ba.