Varanje je eden izmed pogostih vzrokov za razhod in razpad zveze. Preveri, kako se lahko temu izogneš.

Novica o nezvestobi je nekaj, kar nihče od nas ne želi slišati. Je pa res, da nam to nezavidljivo situacijo lahko omehča le ena stvar – dejstvo, da nas je prevaral z osebo, ki je videti slabše.
Po zadnji raziskavi, v katero je bilo vključenih 4000 ljudi, se je izkazalo, da se večini nezvestih moških in žensk zdijo njihovi partnerji privlačnejši od ljubimcev.

Kaj pravijo moški?

30 odstotkov moških, ki so v raziskavi sodelovali, so priznali, da imajo ljubico, ki je mlajša od njihove partnerke. 26 odstotkov jih meni, da je njihova ljubica bolj zanimiva oseba, 25 odstotkov pa, da je njihova ljubica privlačnejša od partnerke.

Pozornost, skrb in strast

Udeleženci raziskave so povedali, da so ljubice veliko bolj pozorne, skrbne, da jih bolj pozorno poslušajo in da so tudi veliko bolj strastne, kar jih v prepovedan odnos tudi zvabi.

Pri ženskah pa je malo drugače. Kar 50 odstotkov žensk je izjavilo, da so njihovi ljubimci bolj čedni in privlačni od stalnih partnerjev, poleg tega pa je to eden od odločilnih razlogov, zakaj so zagrešile ta greh.