Čas kostanjev je pred vrati in če je včasih kar težko dobiti zares okusne, je letos skrb odveč. Vse za kostanjev piknik ali pa kar celo jesensko pojedino najdete v izbrani aktualni ponudbi Jagrovih trgovin.

Ali tudi vi leto za letom zaman vandrate po gozdovih, naberete pa ravno za pest kostanjev? Letos vam ni potrebno prevoziti celotnega Pohorja, saj lahko po kostanje, pa tudi peč zanje in kar celotno jesensko pojedino raje zavijete v najbližji Jager. Kostanji vas bodo tam čakali za 5,49 evra na kilogram, ob tem pa lahko kupite še posebno ponev za kostanj z lesenim ročajem ter premerom 30 centimetrov, ki bo vaša za 5,49 evra.

Kostanjeva pojedina

Morda boste ob kostanjih želeli postreči še kaj malo bolj krepkega, zato vas v tem tednu v Jagru čaka postreženo svinjsko stegno po ceni 3,99 evra na kilogram, za pridih poletja pa mu lahko dodate še vedno okusne Leskovačke čevapčiče Ave480 g jih boste dobili za 3,59 evra.

Aktualno ponudbo živil, tekstila in tehnike v Jagrovih poslovalnicah najdete v katalogih na spletni strani, do njih pa lahko dostopate s klikom na naslednjo povezavo.

Če se vam ne ljubi prižigati pečice, so dobra izbira tudi prikupni mini sendviči, ki jih obložite s čajno klobaso, 100 g narezka Pik v Jagru namreč najdete za 1,89 evra ali pa s kmečko šunko Wein, 100 g je dobite za 1,49 evra. Na suhe mesnine denite še sir Livado iz Pomurskih mlekarn, 300 g dobite za 2,99 evra, in pa mini mozzarelle Galbani, 150 g bo vaših za 1,39 evra. No, nismo povedali, kakšen kruh naj obložimo z vsemi temi dobrotami in če nam pustite, da vam svetujemo nekaj zares okusnega, v Jagru povprašajte za Haloški rženi hlebec, ki ga lahko kupite za 1,99 evra na kilogram. Kombinacija vsega naštetega bo na tem kruhu, ki je v celoti ustvarjen iz slovenskega žita, prav čarobno jesenska!

Nikar ne pozabite tudi na Jagrovo ugodnost – pri nakupu tekstila in obutve nad 20 evrov vam v Jagru 10 % vrednosti nakupa vrnejo na kartico.

Veste, kaj se po kostanjih in domačih sendvičih najbolj prileže? Košček okusne in sočne jabolčne pite, ki kar diši po jeseni – mini jabolčno pito lahko v Jagru najdete za 1,89 evra! Priskrbite si še domači mošt ali dobro belo vino (tudi tega najdete v Jagru) in vaš kostanjev piknik bo popoln!

Po kostanjih poskrbite še za zimske gume in nagrobne sveče

V jesenskih dneh pa poskrbite še za dve pomembni stvari. Prva: pravi čas in ugodno nabavite nove zimske pnevmatike – v Jagru najdete Sava Eskimo pnevmatike različnih kategorij že od 40,99 evra in pa zimske pnevmatike Rotal že od 20,99 evra. In pa druga: približuje se 1. november z dnevom spomina, ko se ustavimo ob grobovih naših pokojnikov in v spomin nanje prižgemo svečo. Da ne bo tekanja po trgovinah tik pred kompirjevimi počitnicami, lahko sveče v Jagru nabavite že sedaj, zanje pa boste odšteli vse od 0,89 evra na nagrobno svečo Piramida pa do 2,99 evra na veliko svečo na vložek.

Aktualno ponudbo živil, tekstila in tehnike v Jagrovih poslovalnicah najdete v katalogih na spletni strani, do njih pa lahko dostopate s klikom na naslednjo povezavo. Vedno poceni. In kvalitetno!