V prihodnjih dneh vam bomo pokazali nekaj dekoracij, ki jih lahko doma ustvarite sami. Tokrat smo zbrali nekaj idej, ki jih lahko ustvarite skupaj z vašimi najmlajšimi.

V prihodnjih dneh vam bomo pokazali nekaj dekoracij, ki jih lahko doma ustvarite sami. Zbrali smo nekaj idej izdelkov, ki jih lahko ustvarite skupaj z vašimi najmlajšimi.

Smrečica iz peresnikov

Potrebujete le nekaj peresnikov, ki jih pobarvate z zeleno. Mi smo uporabili vodene barvice. Ko se posušijo, pripravite tulec iz navadnega papirja. Nato nanj z vročim lepilom pritrdite peresnike.

Božični zvončki

Za to dekoracijo potrebujete plastične lončke, mi smo uporabili jogurtove. Nato jih po želji pobarvate in pustite, da se posušijo. Nato na vrhu zarežite z nožem in uporabite trak ali vrvico, da jih lahko nato obesite. Iz kolaž papirja izrežite božične zvezde in jih zalepite na zvončke.

Venček iz dlani

Enostavna dekoracija, ki bo popestrila vaša vrata ali steno. Le obrišete otrokove dlani, jih izrežete in jih nato zalepite v krog. Držite se notranje linije in dlani nizajte, da ustvarite krog. Venček lahko popestrite z rdečimi krogi.

Jelenčki iz wc rolic

Če imate doma prazne wc rolice, jih lahko uporabite tako, da iz njih izdelate jelenčke. Uporabite rjavo tempero ali vodene barvice, pobarvajte rolice in nanje narišite oči. Z vročim lepilom prilepite smrekove vejice.

Ustvarite voščilnice

Pri ustvarjanju voščilnic, se bo zabavala vsa družina. Potrebujete krompir, ki ga prerežete na pol. Izdelujete lahko snežake ali jelenčke. Pobarvajte jih z želeno barvo in krompir odtisnite na papir. Narišite še oči, roke, roge.

Morda vas zanima tudi:
FOTO: Čudovit kamin, ki ga lahko ustvarite sami
FOTO: Ustvarite grinčevo drevo
FOTO: Skoraj ni stanovanja, ki ga ne krasi palček, sedaj ga lahko ustvarite sami
FOTO in VIDEO: Popestrite si dom z rustikalnimi 3D zvezdicami
FOTO in VIDEO: Ustvarite smrečico iz papirja