Ob božiču pa smo vam pripravili nekaj posebnega. Nekomu od vas bomo namreč podarili oddih v butičnem hotelu Histrion.

Dragi bralci, letos smo vam v času prazničnega decembra pripravili številna presenečenja in nekatere med vami obdarili z bogatimi nagradami. Vsak dan smo skupaj odpirali okenca in ugibali, kdo bo tisti srečnež, ki bo postal novi lastnik katerega izmed izdelkov, kdo se bo odpravil na pojedino, kdo bo raziskoval Maribor, in še in še.

Ob božiču pa smo vam pripravili nekaj posebnega. Nekomu od vas bomo namreč podarili oddih v butičnem hotelu Histrion. Poglejte zadnje okno v katerem se lahko potegujete za glavno nagrado vikend paket za 2 osebi v Hotelu Histrion, St. Bernardin resort Portorož.

door-Zlatarna Celje - Dan 1
door-Optika Prima Dan 2
door-FOTO TATJANA Day 3
door-Fitnes Forma Dan 4
door-Europark Dan 5
door-PERFECT DRESS CODE - Dan 6
door-Dan 7 - Etno hiša Baščaršija
door-Dan 8 - RAJZEFIBER
door-Dan 9 - Hiša Iluzij
door-DAN 10 - Poper Maribor
door-DAN 11 - CURAPROX Slovenija
door-DAN 12 - MARIBOX
door-DAN 13 - NK Maribor
door-DAN 14 - Gostišče na kmetiji Kaučič
door-DAN 15 - Pokrajinski muzej Maribor
door-DAN 16 - Nova KBM
door-DAN 17 - Gostilna 29 Lenart
door-DAN 18 - TENGO MARIBOR
door-DAN 19 - Zavod za turizem Maribor
door-DAN 20 - Celjska koča
door-Dan 21 - Europark
door-DAN 22 - Nana
door-Dan 23 - Hervis Europark
door-DAN 24 - KZ Rače
door-DAN 25 - SAVA TURIZEM

Hotel Histrion**** – pristne zgodbe Istre

Zimski oddih ob morju? Zakaj pa ne! Ob morju je najhladnejši letni čas precej prijaznejši kot na celini, Obala pa je takrat edino zatočišče blizu doma, kjer ob sončnem vremenu ne občutite mraza do kosti. Nagrada vam prinaša bivanje v nedavno prenovljenem Hotelu Histrion v St. Bernardin resortu v Portorožu, ki je del največje slovenske skupine Sava Hotels & Resorts. Poleg prvovrstne kulinarične izkušnje in največjega vodnega parka z morsko vodo na slovenski Obali, vas čaka tudi nešteto možnosti za aktivnosti v neokrnjeni naravi. Doživite pristno izkušnjo slovenske Istre le korak do morja!

Prenovljen Hotel Histrion, največji hotel na slovenski obali, je z vseh strani obkrožen z neskončno modrino morja in pripoveduje zgodbo edinstvenih lepot in doživetij Istre. Izbirate lahko med sobami oljke, sivke in morja, ki jih na slovenski obali srečujete na vsakem koraku.

V hotelski restavraciji vas razvajajo s pristno in zdravo istrsko kulinariko.

Iz hotela je neposreden dostop v Morski vodni park Termaris z najlepšimi razgledi na neskončno modrino. V prenovljenem bazenskem kompleksu z morsko vodo vas 12 mesecev v letu čakajo plavalni, sprostitveni in otroški bazeni z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na slovensko morje.

Pogrejte se v svetu savn in edinstveni solni sobi

Če združimo čist in bogat morski zrak, sonce, blagodejno sol in blato ter dobrodejna istrska zelišča, dobimo popolno kombinacijo za sprostitev, regeneracijo in vedno dobrodošel umik vase. V Wellnessu Benedicta se boste sprehodili po poti miselnosti menihov reda Benedicta, ki vodi do občutka notranje popolnosti in zadovoljstva.

Prepustili se boste lahko rokam strokovnjakov, ki vas bodo razvajali s tradicionalnimi tretmaji obogatenimi z lokalnimi sestavinami, kot so morska sol, solinsko blato, slanica, olivno olje, sivka in ostala istrska zelišča. Med sproščanjem in nego vas bodo, poleg istrskih zgodb, na vsakem koraku spremljali tudi edinstveni razgledi na neskončno modrino morja.

V edinstvenem svetu savn v Wellnessu Benedicta, ki ga najdete v Hotelu Histrion, se lahko pogrejete v zeliščni, infrardeči in finski savni ali v parni kopeli, po kateri se lahko ohladite v prijetno hladnem bazenu in okusite prednosti knajpanja. Ves čas savnanja lahko uživate tudi v dih jemajočih razgledih na neskončno modrino morja.

Wellness Benedicta leži blizu solin in je z vseh strani obdan z morjem, zato bi bilo škoda, če med njegovim obiskom, blagodejnih učinkov soli ne bi preizkusili tudi v solni sobi. Priporočljivo je, da odrasli na udobnih lesenih sediščih, medtem ko jih z vseh sten in s tal obdaja sol iz slovenske obale, otroci pa se zabavajo v otroških bazenih, preživijo vsaj eno uro in izkoristijo zdravilne učinke aerosolov, ki se iz soli sproščajo v zrak, ki ga vdihavajo.