Zaposleni so razkrili nekaj skrivnosti, ki sicer kupcem ostajajo skrite.

Trgovina Primark, ki ima v Sloveniji enoto v Ljubljani, še več modnih navdušencev iz Štajerske, pa rado obišče poslovalnico v Gradcu, ima po vsem svetu veliko privržencev. Nekdanja uslužbenka Primarka je namreč delila skrivnosti trgovine s poceni oblačili, vključno s tem, zakaj nikoli ne bi smeli prositi trgovskega osebja, da v skladišču preveri, ali imajo vašo velikost.

Iščete pravo velikost? Iščite dalje, a sami

Bivša zaposlena v priljubljeni trgovini je namreč opozorila, da v Primarku nikakor ni priporočljivo vprašati za oblačilo v drugi velikosti, ali za kos, ki ga slučajno ne najdete v trgovini. Ne glede na to, da vam bodo delavci najverjetneje ponudili pomoč in se dejansko odpravili v skladišče, je verjetnost, da bodo našli pravi artikel, pravzaprav nična.
Pri tem ne gre za to, da ne bi imeli časa za stranke ali da ne bi bili ustrežljivi, temveč enostavno za dejstvo, da njihovo skladišče naseljuje na stotine neoznačenih škatel v katerih se nahajajo artikli, poroča Cosmopolitan.

Nobena od teh škatel ni označena, da bi zaposleni vedeli, kaj se v njih nahaja, zato je praktično nemogoče, da bi v razumnem času našli, kar iščete.

Nekdanja zaposlena v Primarku pa je še svetovala, da v kolikor najdete artikel, ki je poškodovan ali umazan, pa ste se vendarle odločili za nakup, lahko zanj zahtevate popust. Lahko ga odnesete na blagajno in običajno bo osebje odobrilo 10 % popusta. Popuste lahko izvedejo samo vodje, zato boste morda morali nekaj časa počakati na blagajni, ko bodo poskušali najti nekoga višjega, ki bi znižal ceno, še navaja Cosmopolitan.