Happy Ol’ McWeasel so marca letos izdali nov, tretji album Such is Life. Vse od njegovega izida dalje (in še pred njim) so Vizli intenzivno koncertirali tako doma kot v tujini in vmes presenetili še z novico, da je njihova priredba skladbe Danny Boy na voljo tudi znotraj video igre Call of Duty. Happy Ol’ McWeasel danes presenečajo še z enim singlom in spotom z še vedno zelo svežega albuma – skladbo On the Run.

V novem singlu On the Run Vizli šegavo prikažejo dve od svojih narav – tisto resno najdemo v besedilu skladbe, tisto zabavno pa v njenem videu. Namesto polen pod noge ti življenje včasih lahko servira kaj sladkega – tudi v obliki torte direktno v obraz.

Energičen band tokrat predstavlja mladosten, navihan, direkten in akcijski videospot z nepričakovanim zapletom in njegovo posledico, divjem teku po mestnem središču: ”Tokrat smo se odločili za tehnično zahteven pristop, snemanje videospota v enem samem prizoru. Ti. ‘one shot video’ je bil posnet v živahnem središču Maribora, kar mu daje dodatno, avtentično dinamiko. Med snemanjem se, poleg nas, v kadrih pojavljajo tudi naključni mimoidoči, kar doprinese k energiji in pristnosti spota,” o spotu za On the Run pravijo Happy Ol’ McWeasel.

Videospot so posneli z režiserjem Tomažem Praunseisem, glavni vlogi v spotu sta prevzela člana uspešnega mladega mariborskega kolektiva Retro Gang, ki s svojimi norijami in norčijami na družabnih omrežjih privablja mnoge sledilce. Vizli so posneli še en videospot v seriji mnogih z nenavadno, norčavo vsebino in drugačno, zabavno zgodbo.