Boštjan Velkavrh je vokalist ter pisec besedil in glasbe z zavidljivo kilometrino nastopanja na različnih odrih. Za njim je prvi samostojni album z naslovom Potovanje, pravkar pa se pripravlja na izid drugega. Kot je to običaj pri glasbenih prvencih, je tudi album Potovanje avtorjeva samoizpoved. V svojih pesmih nam Boštjan podaja svoj filozofski pogled na življenje in svet okoli sebe. Sam je prepričan v to, da je življenje potovanje, glasba in ljubezen.

S svojim nastopom, ta petek, 17.2. 2023, v Vodnem stolpu bomo lahko priča enemu najlepših in najboljših koncertov, ki jih nepoboljšljivi romantik, pesnik asfalta, ter nepoboljšljivi zajubljenec v življenje Boštjan Velkavrh in kraljica črno-belih tipk Živa Horvat, pripravljta za vas.

Na koncertu bomo združili, kulturni praznik, uvoženi praznik ljubezeni in 8. marec Dan žena. Lepo vabljeni na koncert, Boštjan Velkavrh “INTIMNO” v prvo vinoteko slovenskih vin Vinoteka Maribor – Vodni stolp, v petek 17.02. 2023 ob 20ih.

Vstop je prost!

Boštjan Velkavrh se je rodil 20.05.1977 v Mariboru. Zanimanje za glasbo je začel kazati zelo zgodaj, saj je že v osnovni šoli ustanovil svoj prvi band, s katerim so obstajali tako dolgo, da so igrali na šolski proslavi.

Ko pa je Boštjan še z dvema prijateljema gledal poslovilni koncert, ki je bil namenjen pevcu legendarne skupine Queen Freddieu Mercuryu, je bil tako navdušen, da je vedel da je glasba tisto kar si želi početi in da je glasba to kar si želi živeti, je zapisano v njegovi biografiji.

Kako predstaviti Boštjana v par besedah: Romantik, pevec, pisec besedil, pesnik asfalta, šaljivec, ambasador dobre volje, večni ljubimec, ter nepoboljšljivi zajubljenec, ki vam bo s svojo pojavo, prigodami in predvsem njegovo glasbo segel do srca in risal nasmehe na obraz.