Pred leti je povzročitelj nesreče, v kateri je umrla ena oseba, zaradi nesreče z motorjem ostal brez noge, a kot kaže, ljubezen do norih hitrih voženj ni zamrla. Na družabnih omrežjih je objavljal fotografije in posnetke, kjer je razvidno, da vozi tudi več kot 270 kilometrov na uro.

Pred dnevi smo poročali o tragični prometni nesreči  osebnega in tovornega vozila na podravski avtocesti med Zlatoličjem in Marjeto. V osebnem vozilu Mercedez Benz S coupe 63 AMG, sta bili dve osebi, ena je žal umrla na licu mesta. Po dogodku na dan prihajajo nove podrobnosti. Družabna omrežja so preplavile fotografije neprepoznavnega luksuznega avtomobila, s katerim naj bi, kot so pod fotografijami zapisali nekateri, voznik le nekaj minut pred dogodkom noro divjal, po občutkih celo več kot 200 kilometrov na uro.

Sopotnik na kraju umrl

40-letni A.Z., znan podjetnik iz Ptuja je, kot so kasneje sporočili iz PU Maribor, silovito trčil v zadnji del tovornega priklopnega vozila slovenskih registrskih oznak, ki ga je v isti smeri pravilno vozil 52-letni moški. V trčenju se je 36-letni sopotnik v osebnem avtomobilu, doma iz okolice Ptuja, tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju prometne nesreče umrl.

Objavljal je fotografije različnih vozil, ki jih je vozil. Najpogosteje je slikal števec v svojem nekdanjem avtomobilu.

Kot je videti, pa je povzročitelj prometne nesreče, velik ljubitelj hitrosti. Na svojem družabnem omrežju namreč redno objavlja fotografije in posnetke divjih voženj, po videnem pogosto presega hitrost 250 kilometrov na uro.

Eden izmed zapisov, ki jih je objavil na Facebooku in ga objavljamo nelektoriranega: »To ne… amg ko prije ma ces 600 kojov… ni motora da te pice…se nejmejn v ovinkah….zmotoron sn probo ni da ni…zato pa sn kripl gnes…tak pac je to…glava se mi pa dela zgorna pa spodna.. baren to… ce ze drugo vse v pi…« Pred leti naj bi se namreč ponesrečil z motorjem, zato je ostal brez noge.