Kronika

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 243 klicev, od tega 65 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali tri nedovoljene prehode državne meje, tatvino in vinjenega voznika.

Uredništvo20 ur

Vrhovno sodišče je mariborskega aktivista in zagovornika legalizacije marihuane Sanjina Jašarja ter soobtoženega Tomaža Zagoršaka oprostilo obtožbe, da sta nelegalno proizvajala in hranila konopljo, poroča spletni portal 24ur. Jašar je sicer ves čas vztrajal, da je edini motiv za njegovo početje pomoč bolnim ljudem.

Uredništvo22 ur

Na območju Slovenske Bistrice je v torek dopoldne prišlo do delovne nesreče, v kateri je med obrezovanjem drevja umrl 63-letni delavec. Delo je opravljal s sodelavcem, pri tem pa mu je med stanjem na podestu spodrsnilo, zaradi česar je padel v strugo potoka Bistrica. Ob tem se je tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

Uredništvo1 dan

Prometno-informacijski center obvešča, da je zaradi prometne nesreče zaprta Tržaška cesta pri Betnavi proti Mariboru.

Uredništvo1 dan

Gost dim se je valil med stolpnicami ob Betnavskem gozdu. Nekateri stanovalci so stekli ven. Gasilci so ugotovili, da je stanovalec na balkonu pripravljal hrano, ki se je prismodila.

Uredništvo2 dneva

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 209 klicev, od tega 60 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

Uredništvo2 dneva

Gre za prepovedano drogo, uspavalne tablete, ki vsebujejo psihoaktivne snovi, katerih promet in posedovanje sta dovoljena pod določenimi pogoji.

Uredništvo2 dneva

Popoldan so v Meljskem dolu posredovali gasilci GB Maribor in PGD Maribor – mesto. Iz stanovanjske hiše se je pričelo močno kaditi, a so preprečili najhujše.

Uredništvo3 dnevi

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 199 klicev. Pri 51 primerih je bilo potrebno posredovanje policije.

Uredništvo3 dnevi

Z osebnim avtomobilom znamke BMW, tip 318, je 29-letni voznik iz okolice Selnice ob Dravi, vozil iz smeri Dravograda v smeri Maribora.

Uredništvo3 dnevi

Policisti so mu ponarejeno vozniško dovoljenje zasegli in ga bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu. Zasegli so mu tudi registrski tablici in vozilo, ki ga je vozil.

Uredništvo3 dnevi