Kronika

Včeraj je v naselju Šalovci prišlo do trčenja med vlakom in osebnim avtomobilom.

Uredništvo4 ure

Na družabnih omrežjih se je oglasil partner pretepenega, ki je dejal, da nikakor ne bodo pustili, da krivci ostanejo nekaznovani. Dejal je da gredo do konca, proti homofobiji.

Uredništvo4 ure

Trenutno v Snagi razmišljajo, da bi trgovino, od katere ni ostalo praktično nič, razširili v prazni pokriti del tržnice, ki je nezaseden, omogočal pa bi hiter ponovni zagon trgovine

Uredništvo7 ur

Okoli 16. ure je prišlo do prometne nesreče v Hočah. V nesreči je udeleženih več oseb, na delu reševalci in gasilci.

Uredništvo2 dneva

Zaradi prometne nesreče je trenutno zaprt en pas oziroma dovozna pot proti Mercatorju na Tržaški cesti.

Uredništvo2 dneva

Na podlagi izdane odredbe preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča na Ptuju so opravili hišno preiskavo pri 31-letnem osumljencu z območja Ptuja.

Uredništvo3 dnevi

Sinoči je zagorel del male tržnice na Dominkuševi, s tem pa tudi sosednja prva zero waste trgovina Zelena japka v Mariboru, ki so jo morali do nadaljnjega zapreti. Izvedeli smo, kako je prišlo do požara.

Vanja Čiček3 dnevi

41-letni voznik je ob vožnji po Ptujski cesti za več kot dvakrat presegel predpisano hitrost. Policisti so njegovo hitro vožnjo brž opazili, voznik pa jo je odnesel z globo in brez vozniškega dovoljenja.

Uredništvo3 dnevi

Sinči je zagorela mala tržnica na Dominkuševi, žal je požar zajel tudi dokaj kratek čas odprto zero waste trgovino Zelena japka.

Uredništvo3 dnevi

Si želijo Avstrijci prilastiti koruzna polja? Kot poroča vestnik.si je bilo v občinah Apače, Benedikt in Gornja Radgona namerno uničenih ali poškodovanih vsaj 13 kombajnov.

Uredništvo4 dnevi

V popoldanskih urah si je v Ravnah na Koroškem moški porezal prste. V spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor so ga prepeljali v UKC Maribor.

Uredništvo4 dnevi