Kronika

Zaradi burje se je požar hitro razširil in zajel območje v velikosti sedem hektarjev. Na delu je okoli 160 gasilcev.

Uredništvo13 ur

Mariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 348 klicev, od tega 111 interventnih.

Uredništvo2 dneva

V enem od podjetij v Spodnjih Hočah se je pri delu hudo poškodoval 25-letnik. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor.

Uredništvo2 dneva

Mariborski policisti so izsledili osumljenca, ki sta prejšnji teden z uporabo orožja poskušala prisiliti 45-letnega moškega v stanovanjskem bloku v Mariboru, da jima izroči denar in prepovedano drogo. Gre za stara znanca policije, katerima je preiskovalni sodnik po zaslišanju odredil pripor, so danes sporočili z mariborske policijske uprave.

Uredništvo3 dnevi

Včeraj zvečer se je na Glavnem trgu pripetila prometna nesreča. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, naprošajo vse morebitne očividce, da se zglasijo na Postaji Prometne policije Maribor.

Uredništvo3 dnevi

Mariborski policisti so včeraj ustavili starejšega moškega, ki je iz Šentilja proti Mariboru vozil v napačno smer.

Uredništvo3 dnevi

Na lokalni cesti med Jakobskim dolom in Pernico, med vožnjo, v predelu motorja zagorel osebni avtomobil, ki ga je vozil 45-letni moški.

Uredništvo4 dnevi

Zagreb je nekaj po 4. uri zjutraj zbudila močna eksplozija, ki je poškodovala gostinski lokal in okna na okoliških stanovanjih.

Uredništvo4 dnevi

Policisti Policijske uprave Maribor so preklicali iskanje Mladena Žilavca, ki so ga pogrešali od 10. septembra.

Uredništvo4 dnevi

V Spodnji Ložnici je včeraj prišlo do požara ob objektu gostinskega lokala. Ogenj je izbruhnil v enem od zabojnikov, nato se je razširil.

Uredništvo5 dni

Danes ponoči so mariborski policisti obravnavali 19-letnika, ki so mu pretekli mesec odvzeli vozniško dovoljenje. Zaradi neprilagojene hitrosti je zapeljal s ceste in pristal v potoku.

Uredništvo5 dni