Kronika

Na območju Karlovca na Hrvaškem je novinar v 50 urah od uredniške zamisli o nakupu avtomatske puške imel v prtljažniku svojega avtomobila kalašnikovko.

Uredništvo5 ur

Oblačila in druge usnjene izdelke, ki so jih v ptujsko podjetje pripeljali na tehtanje s podjetja Boxmark, so bili namenjena v mariborsko podjetje.

Uredništvo7 ur

Pri 44-letnemu moškemu so po odvzemu prostosti opravili še hišno preiskavo in našli različne predmete, ki so izvirali iz več kaznivih dejanj, storjenih v Slovenski Bistrici.

Uredništvo8 ur

Vozniku so policisti izmerili hitrost z laserskim merilnikom izven naselja Šikole.

Uredništvo8 ur

O njegovem dejanju so bili obveščeni policisti, nekaj minut po prejetem opozorilu so ga prestregli. Ugotovili so številne prekrške.

Uredništvo21 ur

Policisti so tako včeraj kot danes zasegli osebno vozilo. Ko so ustavili voznika so namreč ugotovili, da ne posedujeta veljavnega vozniškega dovoljenja.

Uredništvo1 dan

Zaenkrat še neznani storilec je 86-letno žensko med ropom zvezal, jo okradel in s kraja pobegnil s temnejšim vozilom. Dan kasneje jo je zadela kap, žal je izgubila življenje.

Uredništvo1 dan

Zagorelo je v Zgornjem Velovleku v občini Destrnik, eno osebo pa so zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Ptuj.

Uredništvo2 dneva

Vozil je tudi brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola, imel neregistrirano vozilo in nameščeni različni registrski tablici.

Uredništvo2 dneva

Na eni od novomeških šol so padali težki udarci, posredovala je prijateljica, njuni vrstniki pa so vse skupaj posneli.

Uredništvo2 dneva

Grega Lačen je umrl na dan, ko so se v okviru koroškega outdoor festivala v Mežici spominjali Karničarja, ki je umrl septembra lani v delovni nesreči na Jezerskem.

Uredništvo2 dneva