Kronika

Na glavni cesti Dravograd – Maribor v naselju Javnik, občina Podvelka, prišlo do trčenja dveh osebnih vozil.

Uredništvo10 ur

Policisti Policijske postaje Ribnica so bili obveščeni, da svojci pogrešajo 15-letno Suvado Veselić iz Otavic (UE Ribnica).

Uredništvo11 ur

S PU Maribor sporočajo, da je eno izmed podjetij na Ptuju prejelo božično voščilnico s sumljivim belim prahom. Po zadnjih izsledkih pa bela snov ni bila nevarna.

Uredništvo12 ur

Nekdanji ljutomerski župnik Andrej Zrim je bil spoznan za krivega spolnega nasilja s strani metropolitanskega cerkvenega sodišča in v skladu z navodili Kongregacije za nauk vere.

Uredništvo1 dan

Zaradi neprilagojene hitrosti je policist izgubil oblast nad vozilom in trčil. V vozilu je bila tudi policistka.

Tea Tošić Golob1 dan

Voznika, pri katerem je alkotest pokazal 1,15 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, bodo lendavski policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

Uredništvo1 dan

Policisti PP Maribor II so v krožnem križišču Ljubljanske ulice in Ulice Pariške komune obravnavali prometno nesrečo in zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosijo za pomoč.

Uredništvo1 dan

V hišo, ki jo je zajel ogenj, je sicer po 82-letnega očeta stekel njegov 44-letni sin, ki ga je očeta skušal rešiti, vendar mu to ni uspelo, saj se je nanj zrušil leseni strop.

Uredništvo1 dan

Voznik je na območju Policijske postaje Lenart s prednjim bočnim delom vozila trčil v otroka, ki so ga z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor.

Uredništvo1 dan

Kršitelja so pridržali, saj ga utemeljeno sumijo storitve kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva.

Uredništvo1 dan

V Gornji Radgoni je v večernih urah prišlo prometne nesreče.

Uredništvo2 dneva