Kronika

Na terasi GT22 na Glavnem trgu 22 je zagorelo. Po mestu se je valil gost črn dim, poklicali so gasilce.

Uredništvo3 ure

Zakurili avtomobilske gume, skoznje pa metali papirnate aviončke. Četudi je šlo le za umetniško inštalacijo, je gost črn dim privabil gasilce, ki so na kraj prispeli zaman …

Vanja Čiček3 ure

Policisti PP Ljutomer so ustavili vinjenega voznika in ga pridržali. Njegov sopotnik je žalil policiste, nato zvonil in trkal po vhodnih vratih policijske postale. Policistoma je grozil, da bosta ostala brez službe, da bo postrelil njiju in njune družinske člane.

Uredništvo7 ur

Mariborski kriminalisti preiskujejo poskus uboja v Socialno varstvenem zavodu Hrastovec. Ta naj bi se zgodil včeraj popoldan.

Uredništvo11 ur

“Še vedno verjamem, da je večina sodnikov in ljudi, ki delajo v tem sistemu, poštenih. Primer Kanglerja pa kaže, da so tam tudi ljudje, ki jim ne velja zaupati,” je dejal nekdanji podžupan Maribora Andrej Verlič.

Uredništvo1 dan

V Slivnici pri Mariboru so policisti kontrolirali voznico osebnega vozila in ugotovili, da vozi pod vplivom alkohola

Uredništvo1 dan

Zaradi kršitve predpisov so voznico pridržali in ji odvzeli registrske tablice.

Uredništvo2 dneva

V nesreči sta bila udeležena osebni avtomobil in tovorno vozilo. Zaradi posledic nesreče je voznik osebnega avtomobila umrl na kraju nesreče. Na kraju je tudi večje število poginulih in ranjenih piščancev.

Uredništvo3 dnevi

30-letnik je brezdomca prepoznal s slik nadzornih kamer iz nakupovalnega središča Europark, potem ko je ta na mestu nadlegoval otroke, in ga skušal ustaviti do prihoda policistov. Brezdomec ga je večkrat zabodel in hudo telesno poškodoval, tožilstvo pa je odredilo, da storilca začasno izpustijo.

Vanja Čiček3 dnevi

15-letna Suvada Veselić je bila pogrešana vse od 4. decembra, ko je izginila neznano kam. Sedaj so jo policisti končno našli.

Uredništvo3 dnevi

Nekaj pred osmo uro zjutraj je prišlo na lokalni cesti od Slovenske Bistrice v smeri Ptuja do hude prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebni avtomobil in tovorno vozilo.

Uredništvo3 dnevi