Kronika

Na Štajerskem ovirata promet dve prometni nesreči.

Uredništvo2 uri

Danes pozno popoldan je zagorelo v Razvanju.

Uredništvo1 dan

Sojenje za uboj Rogine pred petimi leti se nadaljuje. Vravnik naj bi ga med prepiranjem potisnil v Dravo, pri tem pa poškodoval tudi moškega, ki je želel pomagati.

Uredništvo3 dnevi

Včeraj zvečer je na Ptujski cesti prišlo do trčenja treh vozil, eno je prebilo varnostno ograjo

Uredništvo4 dnevi

Danes zvečer, okoli pol desetih, je na Ptujski cesti prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri vozila. Cesta je zaprta v obe smeri.

Uredništvo4 dnevi

Popoldne je izbruhnil požar v Drakovcih. Zagorelo je v kuhinji stanovanjske hiše, na intervencijo so bili napoteni mnogi prostovoljni gasilci.

Uredništvo4 dnevi

7-letni otrok je kolesaril po betonski ploščadi med stanovanjskimi bloki na Ulici Staneta Severja v Mariboru. Na koncu ploščadi je, ob betonskih stopnicah, zapeljal po travnati nabrežini navzdol na asfaltirano površino za pešce. Ravno takrat je po tej površini za pešce prikolesarila 76-letna kolesarka.

Uredništvo4 dnevi

Prva se je nanašala na trgovanje z elektronskimi napravami med družbami iz več evropskih držav, osumljeni so utajili za okoli 12 milijonov evrov davkov. V drugi so se osumljeni izognili plačilu 26 milijonov evrov davkov pri odkupih in prodaji odpadnih kovin.

Uredništvo4 dnevi

Na parkirnem prostoru ene od trgovin v Rušah je 57-letnik povzročil prometno nesrečo. Med ogledom kraja prometne nesreče je celo odpeljal s kraja prometne nesreče.

Uredništvo4 dnevi

Letalo, udeleženo v včerajšnji nesreči, je utrpelo tako hude poškodbe, da verjetno ne bo več moglo leteti. Šlo je za eno izmed najnovejših letal v floti ŠD LC Maribor.

Uredništvo5 dni

Pri naselju Podova v občini Rače – Fram je nekaj minut po 17. zasilno pristalo dvosedežno ultralahko letalo. Pri pristanku se ni nihče poškodoval, so na spletni strani navedli v centru za obveščanje pri upravi za zaščito in reševanje.

Uredništvo6 dni