Stela Haus Sejem: Odkrijte prihodnost bivanja s skoraj nič-energijskimi montažnimi hišami

Oglasno Sporočilo, 13.09.23 ob 14:39

Prihaja edinstven dogodek, posvečen skoraj nič-energijskim montažnim hišam Stela Haus, ki bo spremenil vaš pogled na bivanje.

Stela Haus Sejem: Odkrijte prihodnost bivanja s skoraj nič-energijskimi montažnimi hišami

Sejem Stela Haus, posvečen skoraj nič-energijskim montažnim hišam, že kmalu odpira svoja vrata in ponuja vpogled v prihodnost trajnostnega in energetsko učinkovitega bivanja.

Obiskovalci boste imeli med 22. in 24. septembrom priložnost spoznati proces proizvodnje teh inovativnih hiš, proizvajalce materialov ter se povezati s partnerji priznanega podjetja Stela Haus.

Zakaj na sejem podjetja Stela Haus?

Podjetje Stela Haus postaja eden izmed prepoznavnih ponudnikov montažnih hiš na slovenskem in tujem trgu, kar so z odprtjem lastne proizvodnje v Slovenski Bistrici še okrepili.

PREBERITE ŠE: Oglejte si, kako so sanjski domovi videti znotraj!

»Prizadevamo si z našim znanjem in izkušnjami ponuditi ekološko prijazne in energetsko učinkovite hiše narejene po željah in potrebah v različnih življenjskih obdobjih,« pojasnjujejo v podjetju Stela Haus.

Pot do sanjske ideje se začne z idejo, nam proces gradnje montažne hiše predstavijo v podjetju Stela Haus: »Stela Haus vam s pomočjo naših oblikovalcev in arhitektov zgradi dom narejen po vaši meri, ki bo visokokakovosten in nizkoenergijski.«


Oglejte si nekaj uspešnih projektov podjetja Stela Haus, v katerih lahko pokukate v številne že postavljene sanjske domove, kar v podjetju Stela Haus omogočijo z uporabo 3D tehnologije. Najdete jih tukaj.


»Naši strokovnjaki opravijo podrobno analizo vaših idej in zahtev ter vas spremljajo od same ideje do vselitve v vaš dom. Skupaj bomo zagotovo zgradili vaš sanjski dom,« še dodajajo.

Želite na Sejmu Stela Haus sestanek z ekipo Stela Haus strokovnjakov? Rezervirajte svoj termin tukaj.

Prav ideja je tista, ki jo lahko navdihne obisk Sejma Stela Haus, kjer se boste pobližje spoznali s procesom proizvodnje skoraj nič-energijskih montažnih hiš, proizvajalci materialov ter drugimi partnerji podjetja Stela Haus.

Se vidimo septembra na Sejmu Stela Haus!

Udeležite se Sejma Stela Haus, kjer se boste poglobili v svet skoraj nič-energijskih montažnih hiš ter morda začeli z idejnim načrtovanjem svojega doma! Vstop je prost, zato dogajanja res ne smete zamuditi.

Vidimo se med 22. in 24. septembrom v Slovenski Bistrici!