Živite v okolici Maribora? Se vam je zgodila prometna nesreča, ste se poškodovali ali razmišljate o osebnem stečaju? Podjetje poraVnava že več kot dve desetletji zagotavlja, da ste varni v objemu njihovih strokovnjakov.

Kaj je tisto, kar ob nesreči ali bolečini potrebuje otrok? Potrebuje objem. In kaj je tisto, kar ob nesreči ali poškodbi potrebuje posameznik? Potrebuje strokovno vodenje skozi postopek pridobivanja odškodnine. Podjetje poraVnava že več kot dve desetletji zagotavlja, da ste varni v objemu njihovih strokovnjakov. Največje odškodninsko podjetje z enajstimi poslovalnicami pokriva celotno Slovenijo. V poslovni enoti poraVnava Maribor vas bo sprejela Anja Jagodič, univerzitetna diplomirana pravnica.

Živite v okolici Maribora? Se vam je zgodila prometna nesreča, ste se poškodovali ali razmišljate o osebnem stečaju?

Pomoč najdete na naslovu Sokolska ulica 48, 2000 Maribor. Poslovna enota poraVnava Maribor se na tej lokaciji nahaja že od začetka njenega delovanja. Najdete jih na Studencih, pred trgovino Merkur, strankam enote poraVnava Maribor je na voljo veliko parkirišče. Enota pa je dostopna tudi z javnim prevozom, do tja vas pripeljeta avtobus številka 12 in 19. Zapomnite si tudi njihovo brezplačno številko 080 13 14, na kateri so dosegljivi 24 ur na dan in vse dni v tednu.

Poleg telefonske številke pa si morate zapomniti še eno stvar! V primeru prometne nesreče in nezgode takoj pokličite brezplačno številko poraVnave. Zakaj takoj? Ker je višina odškodnine odvisna od takojšnega ukrepanja in nadaljnjega strokovnega vodenja. Na poslovno enoto poraVnava Maribor pa se lahko obrnete tudi preko elektronske pošte: [email protected].

V poslovalnici poraVnava Maribor vas bo sprejela Anja Jagodič, univerzitetna diplomirana pravnica. Izkušnje si je začela pridobivati že v gimnazijskih letih z delom v zavarovalnici. Tako je dodobra spoznala tudi drugo plat dela, ki ga opravlja danes. 7 let je opravljala tudi delo vodje kadrovske službe, kar je obogatilo njene izkušnje s področja delovnega prava. Predvsem pa je pridobila občutek za delo z ljudmi, ki je v odškodninskih podjetjih še kako zaželeno.

Anja Jagodič, vodja poraVnava Maribor

»Vsaki stranki z veseljem prisluhnem, kar menim, da je bistvenega pomena, da ji lahko v nadaljevanju kar se da najbolj pomagam pri rešitvi njene težave. Zadevo vsake stranke obravnavam, kot svojo lastno, saj se lahko le na tak način dejansko vživim v situacijo in s strokovnim znanjem ter izkušnjami, najdem najustreznejšo možno rešitev. Vse, kar narediš v življenju dobrega, prinese dobro v tvoje življenje,« je vodilo Anje Jagodič, vodje poslovalnice poraVnava Maribor.

V katerih primerih vam lahko poraVnava Maribor nudi pomoč?

Zaposleni v poslovni enoti poraVnava Maribor so specializirani za uveljavljanje odškodnin po prometnih nesrečah, odškodnin za nesrečo pri delu, nezgodah na javnih in zasebnih površinah. Na pomoč vam priskočijo tudi pri uveljavljanju zavarovalnine (dnevne odškodnine) iz vaše zavarovalne police.

Anji Jagodič lahko zaupate tudi pri reševanju pravih problemov. Na voljo vam je z nasveti s področja delovnega, stvarnega, družinskega in civilnega prava. poraVnava Maribor vam je v pomoč pri sestavi dopisov, ugovorov zoper prometne prekrške ali izvršbe, pri pisanju pogodb in drugih pravnih pisanjih.

Urejanje odškodnine ali zakonodaja na sploh je zapleteno področje, ki ga prepustite strokovnjakom. Človek, ki se znajde v stiski potrebuje strokovno vodenje – zato je slogan podjetja poraVnava d.o.o.: »Varni v objemu strokovnjakov«.

Številni posamezniki pa so se na podjetje poraVnava in poraVnava Maribor obrnili tudi v primeru težkih finančnih stisk, ki so posledica prezadolženosti. Ekipe izkušenih pravnih strokovnjakov se lahko z upniki vzpostavijo možnost obročnega odplačila dolga. Dogovorijo se lahko za obročno odplačilo dolga, za odlog dolga. poraVnava Maribor vas lahko vodi tudi skozi postopek osebnega stečaja, v kolikor se z upniki ne boste mogli dogovoriti. Strokovnjaki vas bodo strokovno in diskretno vodili skozi postopek. »Osebam, ki so že v osebnem stečaju lahko pomagamo pri pisanju prošnje za skrajšanje preizkusne dobe osebnega stečaja,« zagotavlja Anja Jagodič, vodja poraVnava Maribor.

poraVnava Maribor: kvalitetno, strokovno, hitro in učinkovito

V poslovalnici poraVnava Maribor se mora delovni dan končati z množico zadovoljnih strank.

»Vsak primer poskušamo rešiti hitro, učinkovito, cenovno sprejemljivo ter transparentno. Pomembno nam je, da stranka vsak trenutek ve v kateri fazi postopka je njen primer, zato jih ažurno obveščamo o vseh poslanih in prejetih dopisih. Na željo stranke ji predložimo vsa pravna pisanja, ki so bila poslana v njenem primeru. Prav tako se v poslovalnici poraVnava PE Maribor trudimo, da strankam že na začetku postopka predstavimo celoten potek postopka, ter si vzamemo čas, da stranka postopek dobro razume. Kot uspeh si štejemo le stranko, ki od nas odide zadovoljna in z nasmehom na obrazu,« zaključi vodja poslovalnice poraVnava Maribor.

Dobra komunikacija je ključ do dobrih rezultatov, zato jih pokličite na telefonsko številko 080 13 14, vse dni v tednu. Lahko jim pišete tudi na elektronski naslov [email protected] ali pa jih obiščite na naslovu Sokolska 48, 2000 Maribor.