Dogodki

Prosti čas

Food Truck Festival Maribor

Food Truck Festival Maribor

Prvi Food Truck Festival prihaja v Maribor!🌮🍻

Od 13. do 15. junija obiščite Trg Leona Štuklja in uživajte v nepozabnih kulinaričnih doživetjih. Izberite svoje najljubše jedi, spoznajte nove okuse in se v poletnih večerih zabavajte ob koncertih in druženju s prijatelji. Priložnost za okušanje najboljšega iz hrvaške, avstrijske in slovenske „street food“ scene. Pridite in se povežite z nami v Mariboru!

V zakulisju Food Truck Festival-a ustvarjajo organizatorji iz kreativnih agencij 4am agency in Zip Event, ki imata več kot 20 let izkušenj pri organizaciji festivalov in zabavnih dogodkov na Hrvaškem. Skupaj s svojimi partnerji so na Hrvaško pripeljali svetovno znane izvajalce, kot so Snoop Dogg, Nas, Sean Paul, Chris Brown, Migos, Asap Rocky in številni drugi. Prav tako so organizirali najboljše r&b in hip-hop zabave pod imenom RNB Confusion, ki so se nekaj let odvijale tudi v Ljubljani. Ko ne ustvarjajo lastnih dogodkov, sodelujejo pri produkciji največjih festivalov in konferenc v regiji, kot so Weekend Media Festival in Dani Komunikacija.

Skozi Food Truck Festival so vso svoje znanje prelili v enega najbolj edinstvenih in zabavnih festivalov s hrano na prostem.

 

Več informacij: