Dogodki

Kultura

Stand up večer Martina Ipša & Željko Čakarević

Stand up večer Martina Ipša & Željko Čakarević

Martina in Željkić se pripravljata na snemanje svojega speciala za TV in potrebujeta najboljšo mariborsko publiko, da na njih testirata material. Pripravljata namreč svoj best off material, ki se bo meseca marca posnel za TV, tako da si imate možnost predpremierno ogledati prav poseben šov.

Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji. Leta 2014 je skupaj s peščico izbranih komikov nastopila v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaja se predvaja še danes. Njen 20 minut dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša. Nastopila je na največjih festivalih stand up komedije v regiji: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, kot tudi na Best of regional (CRO), Hit stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB). Nastopila je v Luksemburgu, Bolgariji, Švici, Avstriji, Srbiji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Za sabo ima več kot 1500 nastopih v treh jezikih: v angleščini, hrvaščini in slovenščini.

Opremljena s pozitivno energijo in novim, ultra zabavnim ter aktualnim materialom s katerim je navdušila tudi na lanskem Panču, bo tokrat poskrbela za nepozaben večer poln smeha v štajerski prestolnici. Na njenem repertoarju bo tako koronavirus kot telovadba med karanteno, ne bo manjkalo smeha niti na račun čipiranja.

Več informacij: