Dogodki

Glasba

La Fanfarria del Capitan

La Fanfarria del Capitan

Argentinska skupina La Fanfarria del Capitan potuje po svetu in širi meje svojega glasbenega izraza. Po naravi so popotniki in pripovedovalci, ki črpajo melodije iz vseh koncev sveta in jih razvijejo v unikaten in vznemirljiv zvok. Skupina igra posebno mešanico latina, rocka ter balkanskih ritmov in je znana po energičnih nastopih v živo.

Njihova priredba italijanske partizanske pesmi Bella Ciao (La Giravida, 2016) je nepričakovano dosegla široko občinstvo, saj je bila vključena na izvirno glasbeno podlago priznane španske televizijske serije La casa de papel, ki jo je leta 2017 prevzel Netflix pod naslovom Money Heist. Njihovo glasbo lahko slišimo tudi med izvirno glasbeno podlago ruske serije The Method.

Skupina je junija 2023 pričela s svojo štirinajsto turnejo po Evropi, kjer predstavljajo svoj šesti album El Cantomanto (2022). V sklopu turneje bodo obiskali Slovenijo, Nemčijo, Nizozemsko, Belgijo, Avstrijo, Češko in Slovaško, kjer se bo zvrstilo več kot 25 koncertov. Od ustanovitve leta 2004 jih je pot vodila vse od Latinske Amerike do Evrope, Ukrajine, Rusije, Kitajske in Japonske na letni ravno pa odigrajo tudi do 100 koncertov.

🍒 VIdeno na:
- GLASTONBURY FESTIVAL - UK 2023
- RUDOLSTADT FESTIVAL - DEUTCHLAND 2022
- POHODA FESTIVAL - SLOVAKIA 2018
- 10th ANNIVERSARY TOUR - BORRACHO LIVE (EUROPE)
- LA CASA DE PAPEL 3 - Helsinki, Nairobi & La Fanfarria del Capitan
- LIVE AT ISOCA FESTIVAL (BUENOS AIRES 2023)

🍒 Netflix soundtracks:
- LA PALLOZA - LA CASA DE PAPEL 4 (MONEYHEIST SOUNDTRACK)
- МЕТОД / THE METHOD - LA FANFARRIA DEL CAPITAN (Soundtrack Season 1)
- LA CASA DE PAPEL 3 - Helsinki, Nairobi & La Fanfarria del Capitan
- LA FLOR Y EL LIBRO - LA CASA DE PAPEL 3 (SOUNDTRACK)

Več informacij:

  • Pričetek: 07. julij 2024 ob 20:00
  • Konec: 07. julij 2024
  • Lokacija: Minoriti