Dogodki

Glasba

Game Over & BePop

Game Over & BePop

🎉🎶 Pripravi se na eksplozijo nostalgije v Niagara Cocktail Baru! 🎶🎉

V ponedeljek, 24. junija, bo z nami časovni stroj zabave! ❤️‍🔥
Dve legendarni slovenski pop skupini, ki sta zaznamovali 90-ta in zgodnja 2000-a; BePop in Game Over, bosta zavzeli oder in vas popeljali nazaj v čase vaših najljubših hitov.
Povabite svoje prijatelje in se nam pridružite za večeru, polnem energije, pop melodij in plesnih ritmov, ki bodo zatresli tla. Od "Moje sonce", "Odpelji me" do "Ubila si del mene" in "Igra za dva"! Obljubljamo, da boste doživeli vrhunec slovenske pop glasbe in se vrnili v obdobje, ko smo spremljali Videospotnice na RTV Slovenija.

BePop je prva slovenska skupina, ki je bila izbrana v licenčnem resničnostnem šovu Popstars leta 2002. Ime skupine so člani izbrali na podlagi nagradne igre, kjer so oboževalci pisali predloge za ime. Pesmi, ki jih zagotovo poznate so "Moje sonce", "Odpelji me", "Lokomotiva", "Ne sekiraj se" in še mnoge druge.

Game Over so z BePop že nastopili na Popstars turneji leta 2002. Mladi fantje, ki so topili ženska srca s pesmimi "Ubila si del mene", "Naj vedo", "Igra za dva", "Nihče ni popoln" in drugimi, bodo na Niagarinem odru ponovno pokazali svoje čare.

Niagara bo ta večer transformirana v pravi pop tempelj, kjer boste lahko uživali v izbranih koktajlih in se prepustili ritmom, ki so oblikovali slovensko pop kulturo.

✨ Ne zamudite! Rezervirajte svoje mesto zdaj in bodite del te edinstvene glasbene zgodovine. Ponedeljek, 24. junij - večer, ko se vračamo v zlato dobo slovenskega popa! Niagara čaka, da skupaj naredimo noč nepozabno. Se vidimo!

Priporočamo rezervacijo mize na e-mail:
[email protected]!

★ VSTOPNINA 5€! ★
★ REZERVACIJA MIZE: 110€, kar vključuje klasični boat in do 6 vstopnic! ★

Vstop dovoljen osebam starejšim od 21 let.
Zaradi potrebnega zagotavljanja varnosti in hišnega reda, si pridružujemo pravico do pregleda osebnih dokumentov na vhodu.

Več informacij: