Kje najti zares obetavna prosta delovna mesta?

Uredništvo , 21.08.23 ob 08:56

Iščete novo priložnost v svetu zaposlitve, pa ste naveličani brskanja po portalih, kjer se zdi, da perspektivnih prostih delovnih mest kar ni in ni? Morda morate pogledati na pravo mesto …

Kje najti zares obetavna prosta delovna mesta?

Iskanje prave zaposlitve je kot iskanje igle v senu. Med množico oglasov in spletnih strani se težko znajdemo, še posebej, ko želimo najti delo, ki bi resnično ustrezalo našim veščinam, interesom in pričakovanjem. V takih trenutkih je lahko zlata vredno odkritje portal, ki nam prihrani čas, trud in nam prinaša občutek, da smo na pravi poti. In prav to vlogo odlično opravlja portal Hofmann Personal.

Hofmann Personal: Več kot le portal za iskanje zaposlitve

Zgodba podjetja Hofmann Personal sega že trideset let nazaj, ko je Ingrid Hofmann ustanovila podjetje v Nemčiji z vizijo, da vsakemu iskalcu dela zagotovi ustrezno zaposlitev.

To temeljno načelo se je skozi leta razvilo v tesno partnerstvo med delodajalci, delojemalci in podjetjem Hofmann Personal. Podjetje se je iz Nemčije razširilo v druge države, med njimi tudi Slovenijo, in postalo sinonim za zanesljivost, kakovost in strokovnost.

Ponudba delovnih mest za vse profile in interese

Danes je predvsem zaradi tehnološkega napredka iskanje zaposlitve veliko bolj dostopno in preprosto, primer tega pa je gotovo portal Hofmann Personal.

Na enem mestu ponuja skoraj 1000 prostih delovnih mest, ki zajemajo različna področja in profile. Ne glede na to, ali vas zanima proizvodnja, storitveni sektor, administracija ali katera druga panoga, imate na tem portalu širok nabor možnosti za izbiro.

Tehnik za izdelavo karoserij ali vozil

 1. Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo:
 • Zaključeno izobrazbo kot tehnik za izdelavo karoserij ali tehnik vozil.
 • Samostojnost pri delu.
 • Natančnost in odgovornost.
 • Sposobnost dela v timu.
 • Dobro govorno in pisno znanje nemškega jezika (B2).
 • Specifično gasilsko znanje je prednost.
 • Vozniško dovoljenje kategorije B in lasten prevoz.
 1. Kaj te čaka? Na Hofmann Personal te čaka delovno mesto “Tehnik za izdelavo karoserij ali vozil (m/ž/s)” v Premstättenu, kjer bodo tvoje naloge vključevale:
 • Montažo prefabriciranih profilnih in pločevinastih delov.
 • Vijačenje in lepljenje v konstrukciji karoserije.
 • Izdelavo in montažo okvirja po risbah.
 • Izvajanje posebnih prilagoditvenih del na vozilih.

Obeta se ti zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja. Plačilo za to delovno mesto je 2.768 € bruto/mesec + dodatek na izmensko delo.

 1. Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Če si zainteresiran/a za to delovno mesto, se lahko prijaviš na naslov [email protected] ali obiščeš spletno stran www.hofmann-personal.at.

Kako iskati zaposlitve na portalu Hofmann Personal?

Uporaba portala Hofmann Personal je preprosta in intuitivna. Iskanje delovnih mest je prilagojeno vašim željam – lahko izbirate med različnimi kriteriji, kot so lokacija, področje dela, zahtevane veščine in izobrazba. Svoj uporabniški »kandidatni« profil lahko ustvarite kar na portalu, naložite življenjepis in se prijavite na prosta delovna mesta – vse na enem mestu, brez nepotrebnega zapletanja.

Prednosti iskanja zaposlitve na portalu Hofmann Personal

Zakaj za iskanje zaposlitve izbrati prav portal Hofmann Personal? Poleg enostavne uporabe in bogate izbire delovnih mest ponuja številne druge prednosti:

Strokovnost in zaupanje: Zgodba podjetja in njegova prisotnost na trgu dajeta zaupanje iskalcem zaposlitve, da so v dobrih rokah.

Kakovost storitev: Hofmann Personal se osredotoča na visoko kakovost storitev, kar pomeni, da boste deležni profesionalnega pristopa in podpore skozi celoten proces iskanja zaposlitve.

Raznolikost: Portal ponuja širok spekter delovnih mest, kar pomeni, da imate večjo verjetnost najti zaposlitev, ki ustreza vašim veščinam in interesom.

Podpora in svetovanje: Hofmann Personal ne ponuja le delovnih mest, temveč tudi koristne informacije in svetovanje o zaposlovanju ter delovnih pogojih.

Vaša naslednja priložnost je lahko le nekaj klikov stran

Sodobni svet zaposlitve je poln priložnosti, vendar je tudi poln izzivov. Portal Hofmann Personal je vaš zaveznik v tem procesu, saj vam omogoča, da izberete svojo pot brez nepotrebnega zapletanja.

Iskanje zaposlitve lahko postane razburljiva avantura, polna možnosti za odkritje nečesa novega in obetavnega. Ne odlašajte, preverite prosta delovna mesta na Hofmann Personal in odklikajte proti svoji naslednji zaposlitveni priložnosti!