Šport

Slovenska rokometna reprezentanca razmišlja o protestnem odhodu z EP

Uredništvo , 16.01.18 ob 11:20

Slovenska rokometna reprezentance zaradi spornih sodniških odločitev na prvi in drugi tekmi evropskega prvenstva v Zagrebu razmišlja o tem, da zapusti EP

Slovenska rokometna reprezentance zaradi spornih sodniških odločitev na prvi in drugi tekmi evropskega prvenstva v Zagrebu razmišlja o tem, da zapusti EP. Končno odločitev bo sprejelo predsedstvo Rokometne zveze Slovenije na čelu s predsednikom Franjem Bobincem, so povedali njeni predstavniki na novinarski konferenci v Zagrebu. poroča STA.

Pritožba na EHF

Slovenska moška rokometna reprezentanca se je v ponedeljek pritožila na razplet druge tekme na evropskem prvenstvu z Nemčijo, ki se je v okviru drugega kroga skupine C v Zagrebu končala z neodločenim izidom 25:25 (15:10). Odločitev EHF o tej zadevi naj bi bila znana danes, vendar je večina poznavalcev mnenja, da se izid tekme ne bo spremenil.

Spomnimo …

Šest sekund pred koncem dvoboja je Slovenija po golu Blaža Janca povedla s 25:24. Litovski sodniški par Gatelis-Mazeika je nato v sami končnici tekme po protestu nemške klopi uveljavil novo rokometno pravilo in po ogledu videoposnetka Blažu Blagotinšku, ki naj bi bil v trenutku zadnjega nemškega napada manj kot tri metre oddaljen od sredine igrišča, pokazala rdeči karton, Nemčiji pa dosodila sedemmetrovko. To je uspešno izkoristil Tobias Reichmann za končnih 25:25.

map beljakovine
Vse, kar morate vedeti o MAP beljakovinah!
Lajfstajl
Vse, kar morate vedeti o MAP beljakovinah!
Oglasno Sporočilo, Danes ob 08:00
Prazniki
Velikonočna tradicija v Lovrencu na Pohorju: Od sejma do blagoslova ognja