V mariborske futsalskem klubu prihaja do velikih sprememb. Od moštva se poslavljajo Matej Fideršek, Alen Fetič in Damir Puškar. V novi sezoni pa bo klub tudi z novim generalnim sponzorjem, so sporočili iz kluba: “Mariborčani bodo v novo sezono vstopili z novim generalnim sponzorjem. Le ta je postalo podjetje FutureNet, pod imenom FutureNet Maribor pa bo v prihajajoči sezoni nastopala tudi Vijol’čna zasedba.”

Kapetan odhaja v Zagreb

Za korak naprej v svoji karieri se je odločil tudi dosedanji kapetan Matej Fideršek kluba, ki je danes sklenil pogodbo s hrvaškim podprvakom Tommy Split. Matej je bil član mariborskega kluba vse od leta 2012, zato se mu na najlepše zahvaljujejo za prispevek h razvoju in vzponu mariborskega futsala ter mu želijo obilo uspeha pri novih izzivih.

Vijol’čno slačilnico zapuščata tudi Alen Fetić in Damir Puškar, ki sta prav tako kot Matej igrala ključno vlogo pri izjemnih uspehih preteklih sezon, zato tudi njim iz kluba želijo obilo športnih uspehov pri nadaljnjih izzivih in se jima zahvaljujejo za prispevek k uspehom kluba.