Nogometaši NK Maribora so okoli pol tretje ure popoldan pristali na mariborskem letališču. Po prespani noči je prvi misli strnil kapetan Maribora Marcos Tavares: “Ta gol zunaj je bil zelo pomemben za nas in mislim, da imamo motivacijo za domačo tekmo. Rabimo en gol doma in gremo naprej. Upam da bom zadel, a ekipa je pomembna in mislim, da ko smo koncentrirani, lahko dosti stvari naredimo. Imamo možnost, da doma zmagamo.”

FOTO: Mitja Novak

Pred novinarje je stopil tudi Blaž Vrhovec, ki meni, da je, ko mu je pokazal rumen karton in sodil najstrožjo kazen Hapoel Beer Shevi naredil napako: “Kontakt je bil, a pomembno je kje se je vse skupaj začelo, mislim da je bilo izven kazenskega prostora. Škoda te situacije, mislim, da bi sodnik mogel boljše videti in boljše soditi.”

Bo Mariboru pred domačimi gledalci uspelo nadoknaditi zaostanek in se uvrstiti v Ligo prvakov?

  • Da (85%, 385 glasov)
  • Ne (15%, 68 glasov)

Vseh glasov: 453

Loading ... Loading ...

Želijo nabito poln Ljudski vrt

“Mislim da je aktiven rezultat, ne bom rekel, da je pozitive oz. dober za nas, a nam sigurno daje neke opicije. Jaz upam, da bo pred polnim Ljudskim vrtom to lažje in uresničljivo, da se uvrstimo v Ligo prvakov. Mislim da imamo šanse, da je še vse odprto in bo s pomočjo domačih navijačev lažje in verjamem v uvrstitev v Ligo prvakov. V torek želim, da nas pričaka poln Ljudski vrt, da bo tudi Izraelcem težko,” je še pred odhodom iz letališča, kjer je nogometaše pričakalo nekaj najzvestejših navijačev, dejal Vrhove.