Vrhunski mednarodni piloti so pripravili dobro uro in pol dolg program. Nastopili so športniki in strokovnjak kontrolirane agresije na kolesih.

Maribor je ta vikend v znamenju jeklenih konjičkov in motorističnega spektakla. Spektakularne akrobacije in drzni podvigi poznane ekipe Crazy cars so množici, ki se je včeraj zbrala v Mariboru pred nakupovalnim središčem E.Leclerc, pognali kri po žilah. Vrhunski mednarodni piloti so pripravili dobro uro in pol dolg program. Nastopili so športniki in strokovnjak kontrolirane agresije na kolesih.

Program je sicer sestavljen iz štirih delov: avtomobilov z velikimi kolesi, motorji, akrobatskimi vozili in predelanimi vozili. Gledalci so si lahko ogledali okoli štiri metre visoke in pet ton težke avtomobile, ki jih poganjajo motorji z več kot 1000 konjskimi močmi.

Predstava se bo odvila tudi danes, v nedeljo, 12. maja, ob 18. uri. Vstopnice so na voljo od 10 evrov naprej za otroke in od 15 evrov za odrasle. Crazy cars se prihodnji vikend seli v Mursko soboto, zadnji teden maja pa si jih boste lahko ogledali na Ptuju.