Slovenci smo znani po tem, da je pomemben del naše kulture to, kar se znajde na krožniku. V tokratnem Jagrovem katalogu živil boste našli najboljše sestavne za pripravo tradicionalnih jedi ali uporabite domišljijo ter pričarate čisto unikatno jed.
Domače je najboljše
V Jagru se trudimo ponuditi čim več domače, lokalno pridelane hrane. Tokrat boste po ceni 3,69 evra našli domačega piščanca Perutnine Ptuj ali puranji file po ceni 6,79 evra. Tudi oddelek sadja in zelenjave smo dodobra napolnili, slovenske kumarice boste tam našli že za 0,99 evra, zraven pa se prileže še pečen krompirček, najdete ga po 1,29 evra za dva kilograma.
Brez posladka kosilo ni pravo kosilo, zato nikar ne spreglejte izvrstne premium torte, jabolčne pite ali kokosovih kock, seveda pa lahko v kuhinji odločno poprimete za metlice, sklede in pekače in svojim najdražjim pripravite njihovo najljubšo sladico. Vse sestavine seveda najdete na Jagrovih policah.
Zelenjava z lastnega vrta
Poznate rek Si kar ješ? Hranilno vrednost svojega obroka boste najbolje poznali, če zelenjavo pridelate kar sami doma. Tokrat smo za vas pripravili sadike paradižnika, ki jih lahko zasadite v vrtu. Če ga nimate, nič zato, čisto svoj paradižnik lahko vzgojite tudi v preprostem loncu na balkonu ali celo okenski polici. Poskusite, morda se v vas skriva vrtnarska žilica.