Porsche Maribor z znamko Volkswagen osvaja vse več kupcev!

Oglasno Sporočilo, 07.06.21 ob 11:08

Spoznajte kaj je tisto, kar prepriča kupce vozil znamke Volkswagen na Štajerskem. Preverite intervju z vodjem prodaje Volkswagen pri Porsche Maribor. Cilj pri Porsche Maribor je, da ima vsaka štajerska družina svoje model znamke Volkswagen.

Porsche Maribor z znamko Volkswagen osvaja vse več kupcev!

Ste vedeli, da je po raziskavah trga znamka Volkswagen na območju Štajerske v zadnjih nekaj letih močno pridobila na prepoznavnosti in priljubljenosti? Razlog se skriva v odlični kakovosti novih avtomobilov, odličnem svetovanju in vsekakor tudi vrhunskem servisu. Za priljubljenost na Štajerskem je nedvomno odgovoren trgovec Porsche Maribor. Posledično lahko tudi sami na štajerskih cestah opazimo vse več vozil znamke Volkswagen, predvsem mestnih športnih terencev.

Katero so najbolj priljubljeni Volkswagen športni terenci?

V zadnjih letih pa smo seveda priča tudi hitremu razvoju električnih modelov. Modela ID.3 in ID.4 sta tudi v Mariboru požela veliko zanimanja (prvi modeli so bili pri Porsche Maribor hitro razprodani). Vodja prodaje znamke Volkswagen pri Porsche Maribor, gospod Borut Rottmann, nam je razkril nekaj bistvenih razlogov, zakaj je temu tako.

Izberite si svojega Volkswagna pri Porsche Maribor!

Na enem mestu preverite vse modele znamke Volkswagen in izbirajte med novimi, rabljenimi, testnimi in službenimi vozili.

Volkswagen – preverite ponudbo:

Intervju: Borut Rottmann, vodja prodaje Volkswagen

Borut Rottmann, vodja prodaje vozil Volkswagen pri Porsche Maribor pravi, da lahko z izjemno atraktivno ponudbo in akcijskim financiranjem vsaki stranki ponudijo pravo vozilo. V intervjuju preverite, zakaj je znamka Volkswagen drugačna od drugih znamk in kaj je prednost Porsche Maribor.

 1. Kaj se bo v naslednjih letih spremenilo na mariborskih cestah? Kakšni so vaši načrti za prihodnost znamke Volkswagen pri Porsche Maribor?

Pet let nazaj na Štajerskem skorajda ni bilo mestnih športnih terencev, prav tako ni bilo električnih vozil. Znamka Volkswagen postavlja nove trende v avtomobilizmu, kar so opazili vsi štajerski prebivalci. Vsekakor je naša usmerjenost v prihodnost taka, da stranke navdušimo nad novo tehnologijo. Naloga znamke Volkswagen je zagotoviti najbolj napredne tehnologije mobilnosti, ki pa morajo biti za uporabnika učinkovite ter prijazne za uporabo – pri nas bomo zvesto sledili najnovejšim trendom, ki jih bo predstavljala znamka Volkswagen. ”Zagotovo je znamka Volkswagen tista, ki je drugačna od drugih, že zaradi tradicije in višje vrednosti na trgu. Porsche Maribor zagotavlja najboljšo prodajno izkušnjo z odličnim svetovanjem zaposlenih.”, dodaja Borut Rottmann.

Volkswagen ID.4 in Volkswagen ID.3 sta prva povsem električna modela Volkswagen. Tudi hibridi vseh vrst v običajnih modelih kot je recimo Golf, bodo pomagali pri zmanjšanju teh emisij.

A to je seveda šele začetek, saj se pričakuje še ogromno novih električnih modelov. ”Tudi pri Porsche Maribor smo že povsem pripravljeni na prihodnost mobilnosti in najnovejše tehnologije, z veseljem o električnih vozilih svetujemo vsakomur”, pravi Borut Rottmann.

Porsche Maribor električna vozila VW :

 1. Kateri modeli znamke Volkswagen so trenutno najbolj prodajani na Štajerskem?

Trenutno lahko trdimo, da sta najbolj prodajana modela zagotovo Volkswagen Tiguan in Volkswagen Golf. V zadnjem času je Tiguan presenetil s celo višjo prodajo kot vedno aktualen in uspešen Golf, a razlika ni tako velika. Novi Golf 8 je z novo generacijo navdušil vse, saj je izjemno dovršen in z najnovejšo tehnologijo še bližje uporabniku. Nedvomno se zavedamo, da je Golf (prodajni steber znamke) prava legenda znamke in nanj vedno računamo za uspeh. Novi Golf 8 pa bo zagotovo še povečal prodajne številke, a pustimo se presenetiti. Izredno veliko zanimanja sta v zadnjem času prejela tudi modela ID.3 in ID.4.

Novi VW Golf 8, Avtor: Jan Gregorin

 Kaj prepriča kupce vozil Volkswagen?

 • tradicionalna kakovost
 • prostornost v notranjost
 • akcijsko financiranje
 • dovršena tehnologija
 • najboljše ohranjanje vrednosti rabljenega vozila na trgu
 • tehnološko premišljeno oblikovanje
 1. Kateri motorji so pri znamki Volkswagen najbolj priljubljeni, bencinski TSI ali dizelski TDI? Kaj pa pri izbiri menjalnika – ročni ali avtomatski?

Kupci pri manjših vozilih in za vožnjo po mestu večinoma izbirajo bencinske TSI motorje z ročnim menjalnikom. Pri večjih avtomobilih pa opažamo več kupcev, ki izberejo dizelski TDI motor in avtomatski menjalnik. Zadnja leta se vse več kupcev na Štajerskem odloči za avtomatski menjalnik, prav tako je vse več zanimanja za električna vozila!

 1. Ali nam lahko zaupate, kateri avtomobil vozite vi? Zakaj ste se odločili za ta model znamke Volkswagen?

Sam se vsak dan z veseljem odpravim na pot z novim električnim model VW ID.3. Zakaj? Predvsem zato, ker mi poleg dinamičnega zunanjega videza in odličnega pogonskega sklopa zagotavlja naravnost izjemen občutek v vožnji – ne glede na to, ali se vozim v mestu ali se odpravim na daljši izlet z družino. Električna prihodnost znamke Volkswagen me je z modelom VW ID.3 res navdušil, tako glede dosega, ki je izjemen, zagotavlja varnost moji družini, prepriča pa tudi glede prostornosti. Doživite električni prihodnost pri Porsche Maribor tudi vi.

 1. Pred kratkim ste prenovili tudi servisni del vašega salona. Katere novosti prinaša prenovljeni salon za stranke?

Prenovljeni del našega salona našim strankam omogoča najbolj prijetno počutje v času, ko čakajo na servisne storitve. Pomembno nam je, da je tudi v tem času za njih lepo poskrbljeno. Velikokrat se s kupci novih vozil prijazno poklepetamo ob kavici, tudi ko obiščejo servis in druge storitve. Predvsem zadnja leta poslujemo izjemno uspešno, za kar se moramo zahvaliti predvsem našim zvestim strankam, ki nam zaupajo že vrsto let in pa napredku znamke Volkswagen.

Potrebujete več informacij? Kontaktirajte VW PRODAJNE SVETOVALCE PRI PORSCHE MARIBOR, z veseljem so vam na voljo.

VW Porsche Maribor, Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

 • Aljoša Leb, tel.: 02 65 40 336
 • Mihael Mikolič, tel.: 02 65 40 337
 • Mitja Mumlek, tel.: 02 65 40 314
 • Zdravko Gradišnik, tel.: 02 65 40 319

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu