Da ima zlate roke, pravijo tisti, ki poznajo ruskega energoterapevta in zdravilca svetovnega kalibra, Maksima Osipova, ki te dni gostuje v Lenartu.

Maksim Osipov v Sloveniji ni neznano ime, ravno nasprotno: je zelo cenjen energoterapevt. Dober glas seže v deveto vas in tako je marsikdo že slišal o številnih uspehih njegovega dela, mnogim je namreč že pomagal do izboljšanja počutja in zdravja.

Vest, da je ponovno v Sloveniji, se je hitro razširila, in mnogi so pri njem že poiskali pomoč za svoje težave. Čeprav sam zase zatrjuje, da nima nadnaravnih moči, ga imajo mnogi za čudodelnika. Nikoli ne obljublja čudežev in posameznikom vselej razloži, da je za očiščenje telesa potreben čas. Srečanje z njim je prav gotovo zanimiva izkušnja, večina tistih, ki so se že prepustili njegovi terapiji, to opisujejo kot nadnaravno.

Osipov te dni gostuje le nekaj kilometrov vožnje iz Maribora, v Lenartu, kjer ga lahko obiščete tudi sami. Za vas je vse 5. decembra, ko odpotuje v Ljubljano, do dosegljiv na +386 71 20 62 50.

Maksim Osipov ima izvirno metodo, ki je samo njegova. Naravna sposobnost, da vidi energetsko stanje človeka, ki pride k njemu, mu omogoča, da prepozna posameznikove težave, ne da bi poznal njegove diagnoze.

Osupljivi rezultati na ljudeh vseh generacij

Energoterapevt svetovnega kova pri svojem delu dosega izvrstne rezultate: kar pri polovici ljudi se stanje po terapijah popolnoma izboljša, pri tretjini delno. Že kmalu po začetku terapije je razvidno, koliko obiskov bo potrebnih. Pri nekaterih je napredek viden že po treh, štirih terapijah.

Na Maksima Osipova se obrača vse več staršev z vprašanjem, ali pomaga tudi otrokom. Da, pa ne samo, da jim pomaga do zdravja, temveč se z najboljšimi rezultati lahko pohvali ravno na tem področju. K temu prav gotovo pripomore to, da otroci prihajajo na terapijo neobremenjeni, brez zadržkov, predsodkov in strahu.

K njemu starši pripeljejo vse več otrok, ki imajo težave s hiperaktivnostjo, slaboten imunski sistem, nočnim uhajanjem urina, težavami z motoriko, prihajajo pa tudi starši otrok z Downovim sindromom. S svojimi metodami namreč lahko spodbudi boljše delovanje srca, izboljša koncentracijo in razvoj govornih sposobnosti.

Ključ je v energiji

Tisti, ki so mu pomagali, pravijo, da ima zlate roke in veliko srce. Skromno dodaja, da ne zdravi ljudi, ampak pomaga pri zdravljenju duše in telesa. Ruski energoterapevt Maksim Osipov, magister ljudske medicine, je leta 2002 prejel svetovno licenco za zdravilstvo in bil na podlagi testiranja uvrščen med deset najboljših zdravilcev na svetu. K njemu že več kot 20 let prihajajo ljudje z različnimi boleznimi, tudi tisti, ki jim uradna medicina ne more več pomagati.

Najboljše rezultate dosega pri bolečinah v hrbtenici, križu, išiasu, sklepnih in revmatskih obolenjih, paraplegičnih težavah, imunskih težavah, glavobolih, dihalnih boleznih, bronhitisu, astmi, psihičnih težavah, depresiji, stresu, možganski kapi, sladkorni bolezni, imunskih težavah ter pri težavah, povezanih z Downovim sindromom in cerebralno paralizo, pri motoričnih in drugih otroških težavah. Precej uspešno odpravlja tudi težave parov, ki ne morejo spočeti otroka. Pri otroku ena terapija traja od pet do deset minut, pri odraslem pa do ene ure.

Maksim Osipov je specializiran za zdravljenje z energijo, zato je njegov delovni naziv energoterapevt. Njegovo delo je na videz zelo preprosto, v nas prižge iskro, ki sproži val pozitivnih sprememb in nas pospremi na samostojno pot samozdravljenja.

Vse temelji na zakonih kvantne fizike, pravi Osipov, ki ima sposobnost aktiviranja človekove naravne danosti samozdravljenja. Ko energija ponovno brez ovir steče po telesu, se začne postopek čiščenja in zdravljenja. Osipov to primerja z zapornicami na jezu, ki se dvignejo in povzročijo, da voda naenkrat pljuskne po strugi.

»Na moje dotike in bližino se ljudje zelo različno odzivajo. Nekateri čutijo trzljaje, druge vleče v eno ali drugo smer, občutijo vročino, mravljinčenje, nekateri celo bruhajo … Vse, kar se dogaja s telesom, je normalno.«

»Na moje dotike in bližino se ljudje zelo različno odzivajo. Nekateri čutijo trzljaje, druge vleče v eno ali drugo smer, občutijo vročino, mravljinčenje, nekateri celo bruhajo … Vse, kar se dogaja s telesom, je normalno,« še doda Osipov in vse povabi, da si vzamejo trenutek zase ter ga te dni obiščejo v Lenartu.