Pred sprejetjem odloka so se lotili večjih sanacijskih del, ki še niso v celoti zaključena. Potrebujejo še nekaj dni, da vzpostavijo stanje, ki bo primerno za odprtje.

FOTO: Športni park Ruše

»Veseli nas, da so se tudi na področju športa začeli majhni koraki v pravo smer. Z današnjim dnem je stopil v veljavo odlok, ki ob upoštevanju ukrepov omogoča rekreativno športno dejavnost (npr. vadbo v fitnesu, plavanje v bazenu,…),« so sporočili v Športnem parku Ruše in zapisali, da obveščajo, da sami svojih vrat še ne bodo odprli.

Prav tako smo obratovalne stroške poskušali znižati na “minimum”, kar pomeni, da potrebujemo nekaj dni, da v Športnem parku Ruše vzpostavimo stanje, ki bo primerno za odprtje.

Pred sprejetjem odloka so se lotili večjih sanacijskih del, ki še niso v celoti zaključena. »Prav tako smo obratovalne stroške poskušali znižati na “minimum”, kar pomeni, da potrebujemo nekaj dni, da v Športnem parku Ruše vzpostavimo stanje, ki bo primerno za odprtje. Verjemite, da si tudi mi želimo čim prej odpreti Športni park, ampak žal tega v tem trenutku še ne moremo storiti,« so še zapisali in obljubili, da se bodo potrudili čim prej zaključiti z deli in vzpostaviti stanje, ki bo omogočalo, da objekt odprejo pod pogoji, ki jih bo določila Vlada.

Spoštovani!
Veseli nas, da so se tudi na področju športa začeli majhni koraki v pravo smer. Z današnjim dnem je stopil v…

Objavil/a Športni park Ruše dne Ponedeljek, 04. januar 2021