Z zaključkom poletja bo na Pohorju že dišalo po snegu, zagreti smučarji pa bodo lahko v zadnjem avgustovskem vikendu ugodneje kupili vozovnice.

Zadnji počitniški vikend, 31. avgusta in 1. septembra, bo na blagajnah na spodnji postaji Pohorske vzpenjače potekala predprodaja novih sezonskih smučarskih vozovnic po ugodnejših cenah. Tako bodo naprodaj vse sezonske vozovnice za Mariborsko Pohorje, prvič pa še vozovnica Pohorka.

Smučarski prihranek

Sezonska smučarska vozovnica za odrasle bo na voljo po ceni 410 evrov, medtem ko se v rednem programu prodaja za 500 evrov. Pohorka za odrasle bo vaša za 270 evrov, v redni prodaji za 370 evrov. Omenjena vozovnica bo v prihajajoči zimski sezoni veljala od ponedeljka do petka v času dnevne in nočne smuke, med vikendi, prazniki ter šolskimi počitnicami pa z njo vstop na smučišče ne bo mogoč.

Cenejše vstopnice si zagotovite 31. avgusta in 1. septembra med 7. in 19. uro na blagajni pod Pohorjem.

Po akciji se bodo 2. septembra cene sezonskih vozovnic za Mariborsko Pohorje nekoliko zvišale, dvignile pa se bodo tudi po 1. novembru, ko se bo začela redna prodaja smučarskih vstopnic za sezono 2019/2020.

Cene vozovnic lahko najdete v ceniku spletne strani Visit Pohorje.