Ruše

Kreslin, Kovačič, Kanibali in mnogi drugi bodo poskrbeli za glasbene navdušence in vse, ki cenijo izvrstno avtorsko glasbo. Za slednjo ni potrebno daleč, priložnost za čarobne večere vas čaka že na festivalu v Rušah.

Jerneja Potočnik1 teden

Med pohorskimi smrekami ruškega okolja tradicijo nadaljuje največji štajerski spektakel, ki bo ponovno predstavil vrhunske glasbenike, igralce in druge umetnike. Predstavljamo dogajanje tradicionalnega in letos kar jubilejnega Letnega odra Ruše.

Jerneja Potočnik1 teden

Vodstvo občine Ruše, ki si za občane želi rekreacije in zdravega načina preživljanja prostega časa, je prisluhnilo željam občank in občanov po ponovni vzpostavitvi delovanja fitnesa v Športnem parku Ruše.

Gabrijel Toplak2 tedna

Preverili smo informacije o gradnji poslovalnice znane trgovske verige.

Jerneja Potočnik4 tedni

Trgovina in lokal Klasek sta po novem v lasti Trgovine Jager, odprtje sledi jeseni. Vloge za delo že sprejemajo.

Jerneja Potočnik1 mesec

Poslanka državnega zbora Bojana Muršič iz Ruš je ministrici za infrastrukturo, Alenki Bratušek, poslala pisno pobudo, v kateri predlaga uvedbo parkirne karte za voznike po 80. letu starosti.

Uredništvo1 mesec

Podjetje z okoli 100 zaposlenimi,,ki ustvari skoraj 97 odstotkov prodaje na slovenskem trgu, ima okoli 45-odstoten tržni delež.

Uredništvo1 mesec

Gimnazija in srednja kemijska šola Ruše ima 14 zlatih maturantov, od tega kar 5 diamantnih, ki so na preverjanju znanja dosegli vseh 23 točk.

Gabrijel Toplak1 mesec

Končan odsek dela Dravske kolesarske poti med Rušami in Bistrico ob Dravi. Kdaj se bomo lahko peljali s kolesom od Maribora do Ruš in naprej?

Gabrijel Toplak2 meseca

Občina Ruše je objavila razpis za nepovratna sredstva za sofinanciranje fasad v starem mestnem jedru Ruš.

Uredništvo2 meseca

Zaradi praznika bosta v torek vozila tudi manjša avtobusa iz Ruš in Hoč.

Uredništvo2 meseca