Ruše

Danes je v Rušah potekala otvoritev novih prostorov Medgeneracijskega centra Danica Ruše, ob tej priložnosti pa sta občane o pomembnosti medgeneracijskega sodelovanja nagovorila direktor Doma Danice Vogrinec mag. Marko Slavič ter županja Ruš, Urška Repolusk.

Daniela Leskovar2 dneva

V četrtek bodo v Rušah otvorili nove prostore medgeneracijskega centra, ki starejšim pomaga pri ohranjanju socialnih stikov in aktivnosti.

Petra Bombek3 dnevi

Strelskemu tekmovanju se bodo pridružili vrhunski tekmovalci s celega sveta.

Uredništvo1 teden

Ob 100-letnici športnega društva Ruše bo danes potekala slavnostna proslava vztrajnega športnega udejstvovanja skozi težek čas prejšnjega stoletja.

Daniela Leskovar1 mesec

Praznično vzdušje bodo v Rušah otvorili s programom danes ob 18. uri, ko se bodo prižgale Svetlice.

Uredništvo2 meseca

Obiskovalci bodo lahko v Športnem parku Ruše tega dne drsali brezplačno.

Uredništvo2 meseca

Otroci se lahko v varnih točkah obrnejo po pomoč, če so v stiski ali če trenutno ne najdejo odgovora v določeni življenjski situaciji.

Uredništvo2 meseca

Svetlice v organizaciji Javnega zavoda CEZAM in Občine Ruše bodo zasvetile 2. decembra ob 18. uri ter tako odprle vrata veselju in sladkostim, ki jih prinaša mesec december.

Uredništvo2 meseca

Kljub temu, da občina nenehno poziva k odvozu v njihov zbirni center, svetniška skupina ZA Združena akcija opozarja na neurejenost ekoloških otokov.

Gabrijel Toplak2 meseca

Z velikostjo 800 kvadratnih metrov bo znova predstavljalo eno največjih zunanjih drsališč na tem koncu Slovenije.

Uredništvo2 meseca

Za potrebe Prostofer bodo prevoze na območju občine opravljali od 15. novembra, rezervacije prevozov pa so že možne na brezplačni telefonski številki 080 10 10.

Gabrijel Toplak2 meseca