Nastja Verdnik, ustanoviteljica prve slovenske pasje pekarne nadaljuje z uspehi. Prvo pekarno je odprla v Mariboru, leta 2013, zgodbo je načela z željo zagotoviti svoji psički le najbolje. Začela je eksperimentirati z recepti – kot kaže, uspešno.

Pasja pekarna je med kupci zelo priljubljena, saj so vsi izdelki popolnoma naravni, brez sladkorja, soli, in umetnih konzervansov. Odzivi so neverjetni, prejema klice iz Amerike, Grčije, Turčije, Madžarske in drugod. Ob posebnih priložnostih se izdelki prodajajo tudi na stojnicah čez mejo.

V zadnjem mescu na trg še z dvema poslovalnicami

V pričetku oktobra je pekarno odprla v Berlinu, novembra pa se je članici Hov-Hov pekarn pridružila še Bratislava. Sicer lahko poleg poslovalnic v Mariboru in v Ljubljani, najdemo pekarno tudi v Zagrebu, Beogradu in Trstu.

FOTO: Facebook – Pasja pekarna v Berlinu