Lenart

Minister za obrambo se je danes v Lenartu udeležil programsko-volilnega zbora Zveze veteranov vojne za Slovenijo. Ob tem se je zahvalil vsem veteranom vojne za Slovenijo, ki so po njegovih besedah premagali eno najmočnejših armad v Evropi.

Uredništvo3 meseci

Nekdanji hotel Črni les v Lenartu pri Slovenskih goricah, ki ga je pred štirimi leti kupilo lokalno podjetje Žipo, je obnovljen in pripravljen za vselitev novih oskrbovancev.

Uredništvo4 meseci

Dvig povprečnine bo za vsako občino v teh časih več kot dobrodošel, med drugim tudi za mariborsko in okoliške občine, ki bodo zaradi finančnega priliva lahko izvedle kak dodaten projekt ali pokrile tekoče stroške, ki jih imajo zaradi epidemije koronavirusa.

Andreja Bjelan4 meseci

V lenarški tovarni bovdenov in plastike TBP so po poročanju Štajerskega tednika 18 delavcev preventivno poslali domov, potem ko so soprogi enega izmed delavcev potrdili okužbo s covid-19.

Uredništvo6 mesecev

Tudi v Občini Lenart imajo največ težav z zagotavljanjem zaščitne opreme, so pa v zadnjih dveh dneh uspeli dobiti okoli 2000 mask, ki so jih medtem razdelili tistim najbolj potrebnim.

Uredništvo6 mesecev