Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožila ganljiva zgodba, kjer je mlad gospod nesebično pomagal starejšemu paru.

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožila ganljiva zgodba, ki se je danes pripetila v Mercator trgovini v nakupovalnem centru City v središču Maribora. Mladenič je namreč nesebično pomagal starejšemu paru, ki si nista mogla privoščiti, da bi plačala za svoj nakup.

Ganljiva zgodba, ki jo je na spletu delila priča dogodku v trgovini

Ljudje moji… Kakšno gesto sem jaz danes doživela v city centru v Mariboru… V merkatorjevi trgovini v kleti nakupuje starejši par. Z mojim sinom sva tretja v vrsti na blagajni… Na blagajni se starejšemu paru zgodi, da nista imela dovolj denarja, da bi plačala celoten nakup! Verjetno nista dobro preračunala… S svojimi “predvidevam” mizernimi penzijami jima ni ostalo drugega kot, da sta del nakupa vrnila… Kolikor sem uspela videti je bilo to meso, trije paketi… Počutila sta se grozno, bilo jima je nerodno… Ko sta preostali nakup zlagala v vrečke malo odmaknjena od blagajne je gospodic v zeleni majici, s čopom na glavi in majhno bradico, plačal svojo malico in se njuno meso…. Namerno…. Vsi na blagajni smo postali sozni, ko je prodajalka poklicala gospo in ji povedala, da je meso poravnano in da ga lahko da v vrečko… Omg se zdaj se jočem… Te oči od para, polne hvaležnosti… Nikoli ne pozabim!
DRAGI MOJ GOSPODIC, NE VEM KDO SI, AMPAK ŽELIM, DA TVOJA NEVERJETNA GESTA ODMEVA V NEDOGLED NA FACEBOOKU saj si resnično nekaj posebnega…. BRAVO!
Vas dragi prijatelji pa prosim, da zgodbo delite… Naj se sliši, da na tem krutem svetu obstajajo tako dobri ljudje!” je zapisala priča dogodku v trgovini Mercator.