S slavnostno otvoritvijo novega, modernega Jagrovega centra v Hočah, bogato pogostitvijo, glasbo in otvoritveno ponudbo naše mesto dobiva dolgo pričakovano nakupovalno središče.

Po zatišju novosti smo bili hkrati s prihodom jeseni deležni dolgo pričakovane otvoritve modernega Jagrovega nakupovalnega centra na Miklavški cesti 60 v Hočah. V uspešnem slovenskem podjetju Jagros so na kar 5000 kvadratnih metrih površine postavili živilski supermarket, trgovino z modnim tekstilom ter trgovino s celotno Jagrovo ponudbo tehnike in gradbenih materialov, center v Hočah pa se lahko pohvali tudi z gostinskim lokalom Bistro pri Jagru, kjer si bodo lahko kupci po nakupovanju privoščili nekaj minut oddiha in okusen obrok.

Ob otvoritvi so v Jagru izjemno ponosni na svojo kulinarično ponudbo, ki je novost. Vsak dan bodo ponujali različne malice, pohanega “pišeka” s prilogo in okusne pice po ugodnih cenah.

Današnja slavnostna otvoritev je potekala ob spremljavi glasbe Ansambla Galama, obiskovalci, ki jih ni bilo malo, pa so se lahko ustavili tudi ob bogati pogostitvi. Tudi nakupi so za vse obiskovalce danes, na dan otvoritve, pa vse do konca septembra obarvani v posebno otvoritveno ponudbo.

Nov trgovski center prinesel tudi nove delovne priložnosti

Sodobno zasnovanemu trgovskemu delu podjetja, ki je plod idej Arhitekturnega ateljeja Merak se bo čez čas pridružil še logistični del, ki bo po velikosti kar štirikrat večji od trenutnega kompleksa, v podjetju Jagros pa nameravajo v Hoče preseliti tudi upravo.

Nov Jagrov trgovski center je pomembna pridobitev za regijo tudi z vidika novih delovnih mest, ocenjuje se, da je službo v novem nakupovalnem središču našlo več deset ljudi, v prihodnje pa bi se jim lahko ob novem skladiščnem delu pridružilo še 100 sodelavcev.