Danes so v Rušah odprli nov fitnes, ki ga je občina vrnila v Športni park.

V Športnem parku Ruše so danes svečano obeležili odprtje novega fitnesa, ki bo po približno dveh letih in pol ponovno na voljo v tamkajšnjem športnem parku ob bazenu.

Vaja za vse mišične skupine in načinov treningov

Prenovljeni fitnes sta uradno odprla direktor Javnega zavoda Cezam Tomi Prosnik in ruška županja Urška Repolusk, ki je izpolnila obljubo, da bo fitnes spet v športnem parku ob bazenu, kjer je bil že prej. Obiskovalcem, ti imajo na današnji dan otvoritve do 21. ure možnost brezplačne vadbe, pa ponuja kar osem kardio naprav, funkcionalno kletko in šestnajst fitnes naprav oziroma klopi, ki bodo omogočale obiskovalcem izvedbo vaj za vse mišične skupine in načinov treningov. Fitnes naprave je dostavilo in montiralo podjetje Olimpus shop iz Žalca.

Na dan otvoritve je do 21. ure vadba brezplačna.

Tudi servis in obnova na obstoječih napravah

Posebno pozornost pri načrtu ureditve prostora so namenili postavitvi elementov v prostor. Kot so zapisali v uradu tamkajšnje županje, so obnovljene in servisirane obstoječe in popolnoma nove naprave, omogočajo pa kardio, atletske in bodybuilding treninge, crossfit in druge funkcionalne vadbe ter streching in rehabilitacijo.Stroški ureditve fitnesa, ki znašajo okoli 20.000 evrov, je financirala občina Ruše.