Danes dopoldne je Maribor pretresla novica o družinski tragediji.

Danes dopoldne je Maribor pretresla novica o družinski tragediji na ulici Bratov Greifov na Pobrežju. V obračunu dveh hčerk in matere, naj bi poškodbam podlegla ena izmed hčera. Na kraju tragičnega dogodka so nam sosedje povedali, da naj bi bila omenjena mati ločena, hčerki dvojčici pa v zgodnjih dvajsetih letih. Izkazalo se je, da sta sesti starejši, kot so pojasnili policisti sta stari 38 let. Še ena oseba pa je bila huje poškodovana pripeljana v UKC Maribor. V tej zvezi je bila tretji osebi že odvzeta prostost in odrejeno pridržanje, so sporočili iz PU Maribor.

Sosed skušal pomagati, a ena izmed hčera umrla na hodniku

Sosed Bojan je povedal: “Na hodniku je bila cela krvava pred vhodom. Šel sem po mater v stanovanje, ona pa se je prepirala in prerivala z drugo hčerko vse je bilo krvavo. Mater sem ven spravil in vprašal hčerko, če je zmešana. Do pritličja smo prišli s hčerko in materjo, potem pa je hčerka skupaj padla. Poklical sem policijo in rešilca, ki so odpeljali mater v bolnico.”

Sosed vidno v šoku še pripoveduje, da ne ve, katera izmed trojice je napadla. Dodal je še, da je mater spravil do vhoda v blok in rešilcev, ena izmed hčerk pa je obležala v pritličju in na kraju podlegla poškodbam.

Po tragedija na ulici Bratov Greifov na Pobrežju so danes sosedje v šoku, poleg policijskih vozil, pa sta bila v dopoldanskih urah na kraju dogodka tudi dva reševalca, ki naj bi po pripovedovanju sosedov žensko v kritičnem stanju prepeljala v UKC Maribor, napad pa naj bi se zgodil z nožem. Kaj natančno se je zgodilo, še preverjamo, a po naših neuradnih informacijah naj bi ena izmed hčera napadla mati in sestro.

Na kraju dogodka še vedno poteka kriminalistična preiskava.