Kot smo že poročali se je danes dopoldne v Mariboru zgodila družinska tragedija, policija je razkrila nekaj podrobnosti.

Kot smo že poročali se je danes dopoldne v Mariboru zgodila družinska tragedija. Andrej Kolbl, pomočnik vodje SKP PU Maribor je v izjavi za medije pojasnil: “Danes zjutraj ob 6.45 smo bili obveščeni, da se je zgodil tragičen dogodek na območju mesta Maribor. Na kraj so bili poslani tudi reševalci. Ti so na kraju ugotovili, da 38-letni ženski več ne morejo pomagati in je na kraju umrla. S kraja so odpeljali 58-letno žensko, katera je zadobila poškodbe in je trenutno v UKC Maribor na zdravljenju.”

Na kraju so policisti prijeli tudi tretjo osebo, žensko staro 38 let. Osumljena je kaznivega dejanja umora in poskusa umora. Trenutno preiskovalni sodnik okrožnega sodišča v Mariboru skupaj z državnim tožilcem in kriminalisti opravlja ogled kaznivega dejanja.

Podrobnosti je medijem predstavil Andrej Kolbl iz PU Maribor.

Pridržana ženska nima poškodb

Zadeva je še v fazi preiskave, zato o motivu še ne moremo govoriti niti ne moremo komentirati načina storitve dejanja. Tudi sam potek dejanja še ni razjasnjen. Vse tri so v sorodstvenem razmerju. Tretja oseba po mojih podatkih nima nobenih poškodb. Kakšno stopnjo poškodb ima ženska v bolnišnici še ne vemo,” še v nadaljevanju pove Kolbl.

Kot smo že poročali nam je sosed Bojan na kraju krvavega dogodka povedal: “Na hodniku je bila cela krvava pred vhodom. Šel sem po mater v stanovanje, ona pa se je prepirala in prerivala z drugo hčerko vse je bilo krvavo. Mater sem ven spravil in vprašal hčerko, če je zmešana. Do pritličja smo prišli s hčerko in materjo, potem pa je hčerka skupaj padla. Poklical sem policijo in rešilca, ki so odpeljali mater v bolnišnico.” 

Naše neuradne informacije, da naj bi ena izmed hčera napadla mati in sestro so se izkazale za pravilne, zakaj pa je do nepredstavljive tragedije prišlo pa se sprašuje mnogo sosedov, ki so poznali omenjeno trojico.