Da, letošnji božič bo poseben in če ne verjamete, da se lahko Božiček k vam pretihotapi skozi Lunos, verjemite vsaj, da vas pri vgradnji priznanega prezračevalnega sistema čaka 50 % popust!

»Tako je tistega sneženega in mrzlega večera Božiček s polno vrečo daril splezal skozi majhno odprtinico prezračevalne naprave Lunos in tiho obdaril pridne otroke spečega mesta …« Si predstavljate, da bi se tako zaključila katera od priljubljenih božičnih zgodbic?

No, morda je Božiček, kot si ga predstavljamo, za plezanje skozi Lunos malce preobilen, a nekaj vseeno drži – vgradnja izjemno priljubljenega in učinkovitega prezračevalnega sistema se vam splača, sploh, če se zanjo odločite v tem predprazničnem času, ko si jo lahko zagotovite po izjemno ugodni božični ceni, kar 50 %* ceneje!

Lunos prehiteva vse dobre može

Zakaj so se v podjetju Lunos, priznanem slovenskem podjetju z Milanom Kusterjem na čelu, ki že vrsto let skrbi za sveže in zdrave domove, odločili za tako denarnici prijazno ponudbo, s katero slovenske domove obdarujejo še bolj radodarno kot vsak dobri mož?

»V decembru smo pripravili posebno akcijo, v kateri vam je prezračevalni sistem Lunos e2, pametno krmiljenje i-Vent in ventilatorska enota Silvento V-EC na voljo kar 50 %* ceneje. In kar je najboljše: Poleg popusta vam v sodelovanju z Leanpay omogočamo tudi plačilo na obroke.«

»Decembra je v zraku prav posebna energija. To je mesec, ko na plan pridejo najbolj skrite želje. In tukaj so tudi dobri možje, ki nam bodo te želje uresničili. No, tudi mi smo dobrim možem prišepnili, da bi vse, ki želijo zaživeti bolje in boj zdravo, radi obdarili. In to z nečim posebnim. S svežino,« nam pojasnijo in dodajo:

»Želimo si, da bi čim več slovenskih domov zaživelo v zdravih bivalnih pogojih ter vse leto dihalo čist in svež zrak. In ker vemo, da je želja brez konkretnih dejanj le želja, smo sklenili, da stvari vzamemo v svoje roke in pripravimo nekaj posebnega.«

Zakaj Lunos?

Še Božiček ve, da je Lunos sinonim za vrhunske prezračevalne sisteme, s katerimi se lahko v svojih domovih pohvali več kot 100 000 Slovenk in Slovencev. »Naši prezračevalni sistemi nudijo več kot običajno prezračevanje. Z njihovo pomočjo si boste zagotovili optimalne bivalne pogoje in svež zrak 24 ur na dan. Brez vlage, plesni in neprijetnih vonjav,« še dodajo v podjetju Lunos in razkrijejo radodarno praznično ponudbo:

»V decembru smo pripravili posebno akcijo, v kateri vam je prezračevalni sistem Lunos e2, pametno krmiljenje i-Vent in ventilatorska enota Silvento V-EC na voljo kar 50 %?* ceneje. In kar je najboljše: Poleg popusta vam v sodelovanju z Leanpay omogočamo tudi plačilo na obroke.«

Naj bo vaše letošnje darilo torej Lunos! Zakaj? Ker je več kot darilo … Ker je investicija v zdravje vaše družine in vašega doma. In ker obstaja čisto majhna verjetnost, da vas bo skozenj obiskal … Božiček!

Kako izkoristiti Lunosovo ponudbo ter si zagotoviti predčasno darilo?

Povpraševanje pošljite prek kontaktnega obrazca ali po e-pošti na [email protected]i. Za ponudbo lahko pokličete tudi na brezplačno modro številko 080 73 13 ali pa se v poslovalnicah Lunos oglasite osebno.

*30 % popusta Lunos + 20 % popusta Eko sklad