V soseski Novi Vrtovi predstavljamo novo, največje in najprestižnejše penthouse stanovanje v štajerski metropoli.

Stanovanje je ekskluzivno in ni primerljivo z nobeno trenutno ponudbo na domačem nepremičninskem trgu. Pri skupini Novogradnje Maribor pravijo, da je namenjeno kupcem, ki so navajeni največjega luksuza ter prestiža.

Moderno trendovsko stanovanje ponuja vrhunsko udobje bivanja na 560 kvadratnih metrih površine. Pripadajo mu tri parkirna mesta v podzemni garaži, od koder je neposreden dostop z dvigalom v obe etaži stanovanja. Penthouse SKY se razprostira v dveh etažah, povezanih z notranjim stopniščem, dvigalom in zunanjim stopniščem, ki povezuje obe terasi. Zunanje terase skupaj merijo 179 kvadratnih metrov, na eni izmed njih je projektiran tudi bazen.

Ponuja spektakularne razglede na vse štiri strani neba, na Pohorje, Urban, Kalvarijo in Piramido, ki zadovoljijo še tako zahtevnega kupca.

Stanovanje ima tri metre visoke strope, steklene površine za 360 stopinjski razgled, pametno brezžično inštalacijo, električno inštalacijo za hladilne konvektorje ter rekuperacijo in visoko kakovostna aluminijasta okna.

V najvišji etaži so umeščeni razkošen dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, pisarna ter idilična terasa z najkakovostnejšim senčilnim sistemom.

V etaži nižje pa so glavna spalnica z veliko garderobo in kopalnico ter izhodom na teraso z bazenom, domači SPA s savno in jacuzzijem, dve dodatni sobi z lastnima kopalnicama in izhodom na balkon ter kino dvorana z izhodom na ložo.