Dogodki

Prosti čas

Kreativnost kliče!

Kreativnost kliče!

Ali ste pod stresom? Iščete malo čustvenega oddiha? Vas zanima kako postati bolj kreativen? Kreativnost kliče!
Pridružite se nam v Vetrinjskem dvoru, v Mariboru in se za 60 minut prepustite čarovniji ustvarjanja na delavnici kreativnega pisanja Kreativnost kliče!

Rišemo, pišemo, poslušamo glasbo, zavestno razmišljamo in delimo ideje v angleščini z namenom, da se sprostimo, povežemo in zabavamo.
Ustvarjalnost ne bi smela zamreti v šoli! Vsi mi smo ustvarjalna bitja, ki si zaslužijo prostor za igro in izkazovanje le-te. Še več, ustvarjalnost zmanjšuje stres in tesnobo, omogoča boljšo sposobnost reševanje težav in nas povezuje z našimi občutki in skupnostjo, kar je točno to, kar potrebujete med preizkušnjami in težavami vsakodnevnega življenja.

Kdo vodi delavnico?
Alice bo vaša mentorica. Je pesnica, zapisovalka misli, usposobljena učiteljica in zagovornica ustvarjalnosti. Na tej delavnici vam bo Alice predstavila različne umetniške primere in vas nato vodila skozi ustvarjalne namige.

PDF za posamezno delavnico dobite po e-pošti na dan srečanja. Lahko ga imate s seboj, na telefonu, tablici ali natisnjenega. Preverite, ali so v vaši mapi z neželeno pošto e-poštna sporočila [email protected].

- Cena ene udeležbe na delavnici Kreativnost kliče! je 15€
- Prostovoljci Zavoda MARS, so upravičeni do polovične cene delavnice, pišite Alice na [email protected]
- Študentje in brezposelni, pišite Alice na [email protected], saj sta za vsako delavnico na voljo dve vstopnici po nižji ceni (10€).

Več informacij:

  • Pričetek: 19. junij 2024 ob 17:30
  • Konec: 19. junij 2024 ob 18:30
  • Lokacija: Vetrinjc - Barcoda