Številne pomembne korake zadnjih mesecev, med katere gotovo sodijo odprtje sodobnega trgovskega centra najprej v Hočah, nato pa še v Podčetrtku, podjetje Jagros d. o. o., bolj poznano pod imenom Trgovine Jager, dopolnjuje tudi s sodelovanjem v prestižnem projektu Štajerski gospodarski oskar.

Nad slednjim v organizaciji bdijo Štajerska gospodarska zbornica, Regionalna gospodarska zbornica Celje, Inštitut za medijske komunikacije FERI Univerze v Mariboru, Maribor24.si, s podporo pa sodelujejo tudi izbrana uspešna lokalna podjetja, med njimi tudi Trgovine Jager.

Že kmalu razglašeni nagrajenci letošnjega projekta Štajerski gospodarski oskar, ki ga podpirajo tudi Trgovine Jager, bodo v svoje roke prejeli inovativen kipec, ki ga sestavljata leseni del in epoksi smola. V sredini kipca se nahaja rezina vinske trte – najstarejše vinske trte na svetu, ki je zasnovana tako, da bo izstopala in se ohranjala kot prepoznavni element. Ta simbolizira uspešnost in dosežke, ki jih podjetja dosegajo na področju gospodarstva in ki so povezani s prestižem in ugledom.

Trgovine Jager – primer izjemnega slovenskega uspeha

Zgodbo uspeha, ki jo v projektu izbora najuspešnejših štajerskih podjetij zasleduje tudi projekt Štajerski gospodarski oskar, več kot 30-letno uspešno poslovanje Trgovin Jager vsekakor ponazarja.

»Leta 1989 smo pričeli poslovati s štirimi zaposlenimi, danes pa naš kolektiv šteje preko 800 zaposlenih,« svoje začetke opišejo v Trgovinah Jager ter dodajajo:

»Podjetje uspešno posluje že od samega pričetka in je vseskozi zavezano k spoštovanju poslovnosti in se prednostno oskrbuje v lokalnem okolju. Danes podjetje vodimo trije bratje, Aleš, Boštjan in Miha Jager, v podjetju so že aktivni predstavniki tretje generacije naše družine.«

FOTO in VIDEO: Za najuspešnejša podjetja prihajajo Štajerski gospodarski oskarji

»Živimo v času globalnih sprememb. Vsako konkurenco sprejmemo kot izziv. Neprestano se trudimo izboljševati kakovost naših storitev ter vzdrževati široko ponudbo po ugodnih cenah,« še nadaljujejo ter pripomnijo:

»Izkoriščamo prednost, za slovenske razmere, velikega podjetja na globalnem področju pa majhnega, ki se lažje in hitreje prilagaja zahtevam svojih potrošnikov. Prihodnost strateško načrtujemo. Smo finančno stabilni in nezadolženi. Naša moč temelji na izkušnjah dveh generacij in globoko zasidrani volji po uspehu in jasnih vizijah za prihodnost.«

Tudi Trgovine Jager v podporo najuspešnejšim

Sodelovanje v projektu Štajerski gospodarski oskar je tako podjetju Trgovine Jager pisano na kožo, vrhunec projekta, ki bo naznanil nove nagrajence med najuspešnejšimi podjetji Štajerske, pa bo gala prireditev. Ta se bo odvila 18. oktobra v mariborskem Hotelu Habakuk, prenos pa bo mogoče spremljati tudi na nacionalni televiziji.


V okviru projekta tudi nagradni natečaj Mladi in gospodarstvo

Projekt Štajerski gospodarski oskar obsega tudi inovativni nagradni natečaj za najboljši video na temo Mladi in gospodarstvo. Natečaj želi mlade spodbuditi k razmišljanju o gospodarstvu, obenem pa podjetjem omogočiti pridobivanje dragocenih informacij o tem, kako mladi vidijo gospodarstvo in kaj od njega pričakujejo.

Na natečaju lahko sodelujejo vsi mladi do 30 let, sodelovanje pa je odprto za različne vrste vsebin, vključno z animiranimi videi, intervjuji z mladimi o gospodarstvu, kreativnimi filmčki z glasbo, vizualnimi učinki in igralskimi vlogami ter drugimi izbranimi vsebinami.

Ni še prepozno! Vsi zainteresirani lahko oddate svoje predloge do 30. septembra 2023 na naslednji elektronski povezavi: https://forms.office.com/e/MrRBNKJGKWdo. Nato bo strokovna komisija izbrala nagrajence. Izbrani filmčki pa bodo služili tudi kot del promocije projekta Štajerski gospodarski oskarji. Najboljše vsebine natečaja bodo nagrajene z dragocenimi praktičnimi nagradami.